Bedømmelse af Kipriotis Panorama Hotel & Suites

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 36 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Selve hotellet .. store svømmepool , super alle indkluderer ... tennis baner .. hjælpsom og sødet personale
-
Det er små ting ... Pitza restaurant var ikke rigtig åben

Bekræftet køb : 2019-10-18


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


8 ud af 10

+
-
A la carte restauranterne og kaffe/kageshoppen var for simple

Bekræftet køb : 2019-08-29


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-22


6 ud af 10

+
Massere af plads og rimelig rolige omgivelser. Receptions personale og en enkelt rengøringsdame var virkelig flinke, resten af personalet på hotellet virkede irrerterede og opgivende.
-
Manglende børne aktiviteter, eller det vil sige de er der på søster hotellet, men der er bare ingen information om hvor og hvornår. Underligt nogle drinks og flere retter på menukortene koster ekstra, nu hvor man har købt "Ultra All inclusive". Ingen af resturanter eller barer åbner til de tider der er opgjort i hotellets brocure, vi oplevede flere gange at personalet blev irrerterede og afviste os når vi gik i baren f.eks. 17:10 hvor de entelig skulle have åbnet kl 17:00. Også flere gange på resturanterne oplevede vi de ikke åbnede til de oplyste tider.

Bekræftet køb : 2019-08-02


8 ud af 10

+
Lækker mad på alacarte restauranterne.
-
Slidte værelser hvor man kunne høre alt hvad der foregik ude på gangen.

Bekræftet køb : 2019-08-01


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-25


8 ud af 10

+
Rent og pænt.. god plads
-
Lidt slidt ... strandområde var ikke attraktivt ... der manglede det sidste hygge i for at blomster og pynt på hotellet for at det kom op i stjernerne..

Bekræftet køb : 2019-07-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-05


9 ud af 10

+
god service
-
god dobbelt seng, men ekstra senge var meget dårlige, udskiftning af madrasser ville ikke være luksus.

Bekræftet køb : 2019-05-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

1717 bedømmelser
Meget godt
 
720
Godt
 
544
Middel
 
250
Mindre godt
 
117
Dårligt
 
86

5 nyeste bedømmelser

05-08-2017

Indlæg af 303mpp Nykøbing Falster, Danmark

Lover mere end det kan holde

Lige hjemkommet fra en uge på dette hotel, må jeg sige, at både antal af stjerner og oplevelsen af hotellet ikke lever op til hjemmesiden. Vi var 5 voksne i to værelser, hvilket ifølge Apollo sagtens kunne lade sig gøre. Den ene på opredning. Dettte bestod dog i en topersoners sofa, som bestemt ikke levnede plads til en voksen. Personen på opredning kunne ikke få en dyne - kun tæppe, trods henvendelser i både reception og til Apollo. Airkondition virkede ikke på det ene værelse hele ugen - på det andet kun delvist. Vandet på værelserne forsvandt i længere perioder over to dage. Solstole var der alt for få af, og det lykkedes ikke os at få en på noget tidspunkt. Dog skal siges, at gæsterne også blokerede med håndklæder fra tidligt på dagen, men det blev accepteret. Tennis var der to baner af, men ikke 8 ketchere, og nettene var hullede. Bordtennis var også her af haveagtig karakter, og et af battene, vi lånte, var hjemmelavet i træ uden belægning. Personalet i receptionen var især om aftenen uden kompetencer til at løse noget og henviste blot til morgendagens personale, som blev tydeligt irriterede, når man bad om hjælp til et problem. Værelserne var rene og pæne og maden tip top. Men alt i alt følte man, at der var for mange mennesker på et sted, og at det for dem handlede om, at få så mange penge ind som muligt, uden at ofre noget på de aktiviteter og faciliteter, som de beskriver, de har på hjemmesiden.

 
15-11-2016

Indlæg af praegel Kastrup, Danmark

Et hotel som bør prøves. Vi rejste med Apolle og blev opgraderet til dette hotel. Hvorfor ved vi ikke :-)

Vi havde en helt fantastikt værelse med to dobbeltsenge. Tykt tæppe på gulvet, skønt stort badeværelse. En stor sofagruppe og en anden hyggeplads med lille bord og stole. Skøn altan med udsigt til Kos by og havet. Smukt om dagen og om aftenen med alle lysene der glimtede. Helt fantastik hotel, dejligt personale en super all inclusive mad og med afvekslende mad hver dag. Drikkevarerne var international, så man kunne få alt. Der var to pool områder de var hyggelige med god plads og poolbar. Der var flere former for gymnastik og vandpolo. Ca 20 skridt ned til havet hvor der var skønne dobbelte sol senge med himmel på så man både kunne få læ for sol eller vind. Stranden har småsten og sand og man skal igennem 2 m med sten inden der er sandbund. Det blæste en del da vi var der, så det blev poolen i stedet for havet. Der var sky bar på toppen af hotellet og mange hyggelige steder man kunne sidde om aftenen, både inde og ude. Der var underholdning et par gange om ugen. Vi var med på en heldagstur hvor vi kørte i de sjove åbne Buggy vogne til to personer. Det var en fantastik oplevelse og vi havde en super guide som kørte foran og viste vej. Vi besøgte en super sandstrand og så turkis vand og kørte også op i bjergene meget flot.

 
04-10-2016

Indlæg af steffigunnarson

Rigtig god uge

Vi var en stor familie på 14 mennesker i alle aldre afsted. Hotellet var flot rent, og værelserne var store. Alle medarbejdere på hotellet var meget rare og hjælpsomme, både i baren, restauranten, receptionen osv. Maden i all inklusive var meget varieret og der var altid noget alle kunne lide. Alt i alt var vi meget tilfredse med dette hotel.

 
21-08-2016

Indlæg af juliecU6888DO Ikast, Danmark

Rejser afsted til Kipriotis Panorama Hotel og Suites for anden gang på fredag!

I sommeren 2015 besøgte min veninde og jeg Kos, og boede på hotellet Kipriotis Panorama Hotel og Suites. Vi var super tilfredse med vores ophold. Maden var lækker (især deres græske salat, mums!), poolområdet var hyggeligt og servicen var god. Vi fik opgraderet vores værelse da vi ankom - uden vi havde bedt om det! Stranden ved hotellet er dog ikke så indbydende, men hvis man er til strand, kan Paradise Beach anbefales - de fleste rejseselskaber arrangerer turer dertil. Og ellers er poolområdet som sagt rigtig fedt! Selve indretningen på standardværelset er ikke særlig moderne, men rengøringen og kvaliteten fejler dog ikke noget. Og eftersom vi ikke brugte særlig meget tid på værelset, gjorde det os ikke noget. Suiterne var derimod virkelig lækre - og moderne! Vejret var super godt! Fuld solskin alle dage, og en let brise, som gjorde det tåleligt at opholde sig i solen. Alt i alt havde vi en fantastisk ferie, og på fredag drager jeg endnu en gang til Kos, med indlogering på Kipriotis Panorama Hotel & Suites - dog med kæresten denne gang. For det skal dog tilføjes, at hotellet mest af alt, er et par-hotel. Sidste gang rejste vi i juni - denne gang i slutningen af august, så jeg glæder mig til at se, hvordan vejret er på denne tid af året. Jeg anbefaler helt sikkert dette hotel!

 
13-09-2015

Indlæg af Karin N

1. Gang på Kos

Vi er en familie på 4. Det var vores første gang på Kos. Vi var meget spændte og vi må sige at det var så godt! Vi er stadig meget begejstret og ikke sidste gang vi vil besøge Kipriotis Maris Suites! Vi syntes maden, betjeningen og personalet gjorde at vi fik en gennemført dejlig uge! Vi var som forældre glade for den kontakt og interesse (og sikkerheden fra lifeguarden) der blev vist for vores børn og os var helt i top! Og børneklubben deltog vores børn ikke så meget i men tror de vil deltage en anden gangūüėČ Træningscentret var en dejlig oplevelse, så det blev også brugt! Vores suites var utrolig flot, og rengøringen var super! Skulle der være et par småting måtte airconditionen godt virke lidt bedre og i træningscentret måtte der godt ha været en motionscykel mere (uden ryglæn), da der var rift om den uden ryglæn om morgenen.ūüėČ Tak for en dejlig oplevelse på Kos‚̧ԳŹ