Bedømmelse af Kipriotis Aqualand

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 97 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


9 ud af 10

+
Udsigten, underholdningen og servicen.
-
En lidt uoverskuelig buffet, og ærgerligt at pool-området åbner sent og lukker tidligt.

Bekræftet køb : 2019-09-20


8 ud af 10

+
Den gode udsigt og lækre pool.
-
Rigtig juice til morgenmad og i drinks i stedet for saftevand.

Bekræftet køb : 2019-09-19


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


8 ud af 10

+
Varieret og veltilberedt buffet og personalet var virkeligt imødekommende
-
Oversigtskort over stedet og omgivelserne - klarer forklaringer til hvad man kunne benytte de andre hoteller til - og hvilke.

Bekræftet køb : 2019-09-12


9 ud af 10

+
-
Børnebassin er kold

Bekræftet køb : 2019-08-29


8 ud af 10

+
Maden var af god kvalitet. God plads til liggestole omkring poolområder.
-
“Rigtig” sodavand i maskinerne istedet for lokalt brygget. Køkkenet havde til tider svært ved at følge med flowet af gæster, så der var tomme fade i buffeten. Det havde været rart at kunne vælge værelse, da hotellet er spredt over et stort område, med de fordele og ulemper der nu er ved det.

Bekræftet køb : 2019-08-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

2243 bedømmelser
Meget godt
 
1535
Godt
 
465
Middel
 
164
Mindre godt
 
53
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

24-06-2019

Indlæg af Michael R

Dejligt hotel

Dejlig sted. Ligger væk fra bylivet så der er dejlig roligt om natten, og ingen larm. Meget børnevenlig og familie venligt. Vi rejste 2 voksne og 4 børn (drenge) på 1,6,9,11 år og alle var tilfredse. Maden var rigtig god, den bedste all Inc. Mad jeg har prøvet. God øl og hvidvin. Rød og rose kunne godt have været bedre men var ok. De drinks der var med i all Inc. Kunne også godt drikkes. Især piña colada. Der var aktiviteter før børn hver dag, både om dagen og om aftenen.. har man lidt gangbesvær kan der være et træls hotel for dig, da det er meget bakkede og nevue forskel.. men Alt i alt var vi meget tilfredse med dette hotel alle sammen. Og kommet gerne igen Michael Riis Gram Danmark

 
06-06-2019

Indlæg af michelleh131092 Ishøj, Danmark

Anbefales - Fantastisk børnehotel

Min knap 4årige datter og jeg har boet 2 uger på Kipriotis Aqualand. Vi har intet negativt at sige. Det er et utrolig fint hotel, virkelig imødekommende, hjælpsomme og smilende personale på hotellet - både i receptionen, i barene og i restauranten. Maden var ok og nogle aftener virkelig lækker. Rengøringen var helt fint - jovist der er en smule spindelvæv i de fjerneste kroge, men det hænger jeg mig ikke i og det ødelægger ikke min ferie. Det er et utrolig godt børnehotel og alting ift. børn har været i top. Hotellets eget underholdningsteam/Entertainment team er fantastiske. Både Curly, Egho, Eric og Lory som dele af dette team er imødekommende og fantastiske med børnene. Børnene føler sig vigtige og de har det fantastisk. Teamet hilser altid på børnene i løbet af dagen, de smiler til børnene og teamet spreder meget glæde. De har altid tid til fjol og Egho giver altid High Five, når han går forbi. Lory, der er hotellets “Mini Club entertainer” er ekstraordinær. Hun er fantastisk og får børnene til at føle sig trygge. Min datter har elsket at være hos Lory i børneområdet og Lory har taget sig rigtig godt af hende (selvom jeg var tilstede) og sørget for, at der altid var noget at lave alt fra at sidde stille og tegne til at spille bowling og lege med klodser. Hun er altid smilende. Der er underholdning alle aftenerne og de kører bestemte programmer med forskellige shows. Det er interessant og der er noget for alle. 6 ud af 7 aftener er der gratis ansigtsmaling for børnene, som også dette Entertainment team står for efterfulgt af børnedisko. Igen er det fantastisk at se, hvordan hele teamet lever sig ind i ånden og skaber en fantastisk stemning for børnene og Lory igen gør alt for at få alle børnene med. Eric er ved børnedisko også god til at få alle børn med. Det er et fantastisk team, der giver ferien en ekstra glæde for både børn og voksne og teamet består af nogle mennesker, der gør deres arbejde rigtig godt. De udviser glæde og arrangement ved det, de laver, i modsætning til Thomas Cook, som også har et lille team på hotellet til fordel for børnene. De har dog på ingen måde den samme udstråling og den ene dag om ugen, hvor Lory, Curly, Egho og Eric har fri, er det næsten kedeligt for børnene om aften, fordi Thomas Cook mangler arrangement for det de laver. Alt i alt har vi hygget os og haft en fantastisk ferie med god underholdning og dejlige mennesker.

 
04-06-2018

Indlæg af Ich V

Kan ikke anbefales

Man møder ind på hotellets fine reception - et godt indtryk - men så er det ned ad bakke. Personalet ved hotellets reception var overhovedet ikke informative, man skulle finde ud af en masse selv. De tog ikke tid til en, hvilket er ret så ringe. De var kun interesseret i at registrere de ankomne og få afregnet for dernæst at udlevere nøglen. De oplyste bl.a ikke at man kunne købe billige busbilletter i en af deres hotel butikker, oplyste heller ikke faciliteterne, hvor de ligger henne, og hvad vi kan bruge og har ret til at bruge af faciliteter i en af de hoteller, som de har samarbejde med. Yderst utilfredsstillende. Rengøring kunne være bedre - der var myrer og edderkopper, selv under sengetøj - det var for klamt. Så tænk endnu endnu en gang inden I bestiller en tur hertil. Lad ikke billederne snyde dig, det var ihvert fald ikke de vi forventede af de billeder vi så på Apollo, idet vi bestilte rejser derigennem. Og lige for at vende tilbage til det med rengøringen, de oversprøjter med kemikalier (det siger min næse i hvert fald), sikkert for at dræbe insekterne - så man bliver næsten kvalt af lugten. Maden er ikke til at råbe hurra for - så kan ikke anbefales at man gå efter all incl. Der er ikke de store variationer - vi tog mere fra børne buffeten end fra voksen buffeten. Det er helt klart ikke noget vi kan anbefale til nogle af vores venner og bekendte.

 
14-09-2016

Indlæg af Cecilie K

Anbefales

Det har været en skøn uge, super god mad og drikke hele døgnet. Søde hjælpsomme personale alle steder. Dejlig poolområde ,musik og underholdning . Og hver aften arrangementer for enhver smag. Pænt og rent alle vegne, Samt ren lejlighed og håndklæder og linned hele tiden . Super god ferie. Kan varmt anbefales også med små børn. Stort tak herfra Fam. Kolath

 
25-07-2016

Indlæg af Janelle-Auning

Ok hotel, men rengøring ikke ok

Ok hotel med god mad. Rengøring ikke ok. Spindelvæv mange steder på værelset og en reception der ikke havde styr på tingene og glemte at udlevere armbånd til All inklusive. Ingen underholdning om aftenen, selv om der stod det.