Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
10 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
10,0 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
1,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mad og drikke
 
10,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Basen, mad og personel.
-

Bekræftet køb : 2021-07-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

698 bedømmelser
Meget godt
 
268
Godt
 
229
Middel
 
101
Mindre godt
 
61
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

03-05-2018

af Miss_WarHorse

Fantastisk ferie!

Det var virkelig en lækker ferie som jeg aldrig vil glemme og et hotel jeg savner og længtes efter at besøge igen!! Det var faktisk også min aller første flyve rejse :) min moster fyldte 60 år og i den anledning var min søster, svorger, 2 niecer, moster, onkel og jeg på ferie på dette skønne og mega hyggelige hotel! Flinkt personale og en super sød receptionist som min onkel fik mange gode snakke med under vores ophold :D lækker by kun ca. 3 km fra hotellet og verdens smukkeste udsigt som jeg ville ønske jeg kunne hive med hjem <3 fine værelser og fin underholdning for børn :) det var også super lækker mad :) jeg har nærmest ikke noget dårligt at sige om dette fantastiske hotel....det skal opleves vil jeg mene <3 :) Minus: En af dem der kørte club car han kunne godt være ret sur og drinksene i den store pool bar var måske også en smule vandet men ellers super fint alt andet :) Billederne som jeg selv har taget får lige en kort beskrivelse :) Billede 1: Udsigten fra mit værelse <3 Billede 2: Udsigten udover det store pool område set fra restauranten på 1. Sal :) Billede 3: Buffet maden om aftenen som altid var lækkert :) Billede 4: Solnedgang ved den lille ekstra pool i det store pool område den sidste aften vi var der :) Billede 5: Udsigten som vi kaldte stedet hvor vi sad hver aften efter aftensmaden...det var bare mega hyggeligt :) Billede 6: Udsigten fra udsigten som er den udsigt jeg ville ønske at jeg kunne tage med hjem...øen man ser er Bodrum i Tyrkiet :) Billede 7: Solnedgangen ved udsigten :) Billede 8: Solnedgang som blev taget da vi kørte med club car op til vores værelser om aftenen :) Billede 9: Min skøre onkel og den søde receptionist :D Billede 10: Hele familien samlet undtaget min moster som tager billedet...vi står sammen med verdens bedste bartender Alex den sidste aften...du er savnet Alex :)

 
02-08-2014

af DuritaM Amager, Danmark

Smuk udsigt!!

Netop kommet hjem fra dette hotel. Overordnet har det været en fantastisk ferie her ved dette sted, men dog alligevel, har der været nogle småting hen af vejen der har irriteret os en smule. Det skal dog siges at intet af det har ødelagt vores ferie. Positivt: Rigtig stort sted, fantastisk udsigt - det er simpelthen så smukt! Rigtig god mad, meget forskelligt hver dag, husk at prøv deres taverna med græsk bbq. Mange pools, så hvad enten du er til med fart på eller blot ønsker at tage den mere med ro, er der mulighed for begge dele, da der er så mange pools at vælge imellem. Modtagelsen for alle gæsterne var også rigtig god og meget rart at mærke at de tog sig god tid af os alle der ankom. Bussen ind til Kos by ligger højst 5 min. gå gang fra hotellet, hvilket er et kæmpe plus, meget nemt og hurtigt at komme ind til byen. Der blev gjort rent hver dag, selv om jeg har læst at det ikke var hver dag, samt blev håndklæderne skiftet. Negativt: Den lille dame i receptionen, samt en mand der var der til tider, var virkelig dårlige til at yde god servide. Det virkede som om vi var irriterende at vi havde spørgsmål og vi helst skulle være hurtig ude igen. Den lille dame, var til tider meget spids og faktisk ret ubehøvlet. Manden som vi tjekkede ud hos, sagde ikke engang "tak for jeres ophold, håber i har nydt det eller god tur hjem" - nej han sagde intet. Jeg blev så forbavset at jeg blev nødt til at spørge om det var det. Det skal lige siges at alt andet personale var rigtig venligt, især dem der kørte de små "biler", samt "reparatør"-manden. Det var også de to vi valgte at give drikkepenge til, fordi de bare virkede så venlige og de ønskede os begge to en god rejse hjem, hvilket de ikke kunne finde ud af i receptionen. Vi havde desværre en reparatør ude hele 4 gange og lave 4 forskellige ting ude på badeværelset. Hvilket ikke var ok. Vi havde et standard dobbelt værelse, hvilket ikke var særlig meget at prale af. Deres private strand, var virkelig trist - de kunne godt gøre noget mere ud af selve det strandområde, der er deres. Til sidst er dette et feriested, hvor der kommer enormt mange hollænder. Det er første jeg har oplevet dette og man skal blot vide at de fylder enormt meget. En af de ansatte sagde at 90% kom fra Holland og det kunne man virkelig mærke. Til trods for de her ting, var det en rigtig god ferie og vi nød det. Jeg ville ikke anbefale dette sted til par, da størstedelen er børnefamilier og man godt kan mærke der er meget run på hele tiden - ikke sagt at man sagtens kan trække sig lidt tilbage, men så ville jeg hellere foretrække et andet hotel som par. Et godt feriested der holder børnene beskæftiget og glade.

 
16-07-2014

af Karen W Århus, Danmark

Kan varmt anbefales!

Usædvanlig dejligt hotel, utrolig smukt beliggende i bakkerne lidt bag byen. 10 minutter med offentlig bus til Kos by og stoppested udenfor hotellet. (1,10 euro) Hotellet har shuttlebus til egen strand 4 gange daglig. Var der i maj 2013 med børn og børnebørn på 6 og 12 år. Stor succes for alle aldersgrupper. Havde på forhånd aftalt, at vi skulle til byen og spise rigtig godt og græsk et par gange i løbet af ugen, men ingen havde behov. Alles forventninger blev fuldt ud indfriet på hotellet. Buffetrestauranten er i en klasse for sig. Helt usædvanlig god kvalitet og fantastisk udvalg. Alt er meget velsmagende og hjemmelavet. Kvalitet som man kun vil kunne finde på et langt dyrere hotel. Mange græske retter og specialiteter. Hotellet har eget landbrug og anvender egne produkter i køkkenet. God poolbar med sandwiches, pizza, hotdogs og isvafler. Udover drikkevarer ad libitum. Vi vender normalt aldrig tilbage til samme feriested 2 gange, men gentog succesen i 2014, dog uden børn. Igen en dejlig oplevelse. Super god og venlig service og rengøring. Alt fungerer på bedste måde. Nogle værelser har den smukkeste udsigt over havet og tyrkiets kyst. Samme udsigt fra hotellets populære terrasse. Flere pools at vælge imellem og godt vandland.

 
29-07-2012

af Lena J Valby, Staden Kobenhavn, Denmark

Fremragende

Vi var en uge på Aegean View på Kos, to voksne og en dreng på 7 år. Det var et super lækkert hotel, med masser af pools i forskellige størrelser og beliggenheder. Området er så stort, så man kan gå på opdagelse og udforske de forskellige pools. Der er masser underholdning i løbet af dagen og i løbet af aftenen, og de sørger for at der er noget for alle. Maden er super varieret, og der er desserter til alle måltiderne. (Om det så er en god eller skidt ting, må man selv vurdere.) Hvis vi oplevede nogle problemer eller ting vi gerne ville have ændret på, gik vi bare op i receptionen og sagde det, og så var det fikset før vi nåede tilbage på værelset. Meget høj renlighed. Alt i alt et hotel der virker som om de har styr på tingene.

 
15-05-2022

af 2255indi

Great vacation

I am on vacation with my mom for the first time , and we had a great Time here. We were kindly assisted all day. And the people here are super nice. The pool bar is super social and always help you if you need anything. The food is okay. The animation team also do a great job. They are busy all day organizing fun thinks and they loved it when you participate. It’s for young and old, we started in the morning with aqua gym and end of the evening with fun music and games. This is super organized by Kevin and Roberto.