Diamond Deluxe Hotel & Spa

  • • Stilrent og elegant
  • • Høj kundetilfredshed
  • • Hotel for gæster over 16 år

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro, og bare nyde god service. Her kan du se frem til et elegant hotel med en fantastisk pool og mad af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet var i top for service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Diamond Deluxe Hotel & Spa ligger i rolige omgivelser lige ved Lambis strand. Stilfuldt poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Ved poolområdet er der også en poolbar. Snackbar.

På hotellet er der en hovedrestaurant og en a la carte-restaurant, som serverer Middelhavsinspireret mad (indgår ikke i halvpension). Dresscode i restauranterne: Ingen shorts, klip-klapper eller badetøj. Ved stranden er der en beachbar der er åben i højsæsonen og en bar, der serverer mad og drikke til stranden om dagen. Underholdningsprogram og livemusik. Gratis wifi i lobbyen og døgnåben reception.

Gratis adgang til fitnessrum. Jacuzzi og spa mod betaling. I spaafdelingen tilbydes skønne behandlinger mod betaling, dampbad og sauna. Skønhedssalon og frisør. Gratis sportsaktiviteter som tennis og basketball.

Ca. 4,5 kilometer til Kos by med et godt udbud af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Ved halvpension kan gæster, der ankommer efter kl. 21.30, få middag op på værelset. Middagen kan ikke byttes til afrejsedagen.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.