Diamond Boutique

  • • Moderne boutique-hotel
  • • Central beliggenhed
  • • Gåafstand til stranden

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flot og velholdt hotel, med venligt og serviceminded personale. En rolig atmosfære i både recepti...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elegante Diamon Boutique tilbyder et ophold i topklasse. Ved det dejlige poolområde er der pool med børnesektion samt solstole og parasoller. En kort gåtur fra hotellet ligger den skønne strand, hvor man kan leje solstole og parasoller. Hotellet har både en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant. Bar. Gratis wifi. Reception der er bemandet døgnet rundt. Legeplads. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Middag serveres kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro, og bare nyde god service. Her kan du se frem til et elegant hotel med en fantastisk pool og mad af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.