Diamond Boutique

  • • Moderne boutique-hotel
  • • Central beliggenhed
  • • Gåafstand til stranden

Velkommen til Diamond Boutique et moderne boutiquehotel med perfekt beliggenhed i Lambi. Her bor du i gåafstand fra både den dejlige sandstrand og det charmerende centrum med restauranter, barer og butikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var super
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elegante Diamon Boutique tilbyder et ophold i topklasse. Ved det dejlige poolområde er der pool med børnesektion samt solstole og parasoller. En kort gåtur fra hotellet ligger den skønne strand, hvor man kan leje solstole og parasoller. Hotellet har både en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant. Bar. Gratis wifi. Reception der er bemandet døgnet rundt. Legeplads. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmad: Kl. 07.30-10.30
Middag: Kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Lambi

Aegean Houses

Velkommen til det vellidte lejlighedshotel Aegean Houses på Kos. Her bor du med den bedste beliggenhed nær både strand og centrum. Rummeligt poolområde. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Gratis fitnessrum og jacuzzi.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro. Her venter et flot poolområde, og maden er af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitnessrum og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.

Blue Lagoon Resort

På det familievenlige Blue Lagoon Resort venter alt, hvad du behøver til en rigtig familieferie. Hvad med Kos' største pool, vandland og en stor grøn have, hvor de små kan løbe rundt? Restauranterne serverer alt fra pandekager til en italiensk à la carte-middag, og pianobaren byder på underholdning flere aftener om ugen. Booker du et familie-værelse, er der plads til op til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkte ovenfor stranden i Lambi, og her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser i bungalower på første parket med få skridt til stranden. Hotellet tilbyder tre pools, hvoraf den ene er et relaxpool for voksne. Halvpension er inkluderet, og vil du nyde endnu mere, så tilkøb All Inclusive.