Sidari, Canal d'amour

Tæt på naturen

For dig som er et naturmenneske tilbyder Korfu mange dejlige vandreture og smukke udsigter – og hvid du har lyst til evt. at prøve noget nyt, kan du dykke i krystalklart vand eller udforske øens landskab fra en hesteryg.

Dykning og snorkling i Nissaki

På stranden i Nissaki ligger store hvis sten, som gør, at vandet er meget klart og egner sig perfekt for snorkling og dykning. Der findes dykkerfirmaer i Ipsos, Barbati og Nissaki, som tilbyder lektioner og udstyr, men selve dykningen foregår i Nissaki.

Lej båd for en dag

At leje en privat lille motorbåd for en dag, er den perfekte måde at opleve Korfu fra søsiden. På både den vestelige og den østlige del af øen findes der mange fine steder, som kun er tilgængelige fra havet. Det koster fra 50 euro pr. dag at leje en båd, og du finder udlejere ved de fleste strande.

Stranden i Nissaki

Naturoplevelser fra hesteryggen

På den nordlige side af øen findes der flere steder, der tilbyder hesteridning, blandt andet Kassiopi og Roda. At stille og roligt blandt blomster og olivenlunde er en fantastisk ferieoplevelse og en perfekt måde at nyde de smukke omgivelser. Der findes forskellige typer af ture, både for nybegyndere og erfarne rytter.

Udsigt fra et bjerg på Korfu

På vandring til Chlomos

For dig som ønsker en udfordrende vandretur i smukke omgivelser, kan vi anbefale Chlomos. Inden du når Argirades, passerer du et skilt mod Chlomos, og herfra følger du vejen lige op ad bjerget. Fra Chlomos har du en fantastisk udsigt over Agios Georgios og Korissionsøen.

Til toppen for udsigtens skyld

Bjerget Pantokrator er Korfus højeste punkt med 900 meter over havet. Oppe på toppen findes et kloster og en café. Her har du udsigt over Korfu by og de frodige dele af øen. Man ser også over Albanien, og på en klar dag er der fri udsigt hele vejen til Italien. Man kan køre hele vejen op med bil, men hvis man vil have den bedste oplevelse, anbefaler vi, at man går det sidste stykke og får hele udsigten med.

Cape Drastis

Går du mod vest fra byen Sidaris strand Apotripiti, langs den snoede lille grusvej, kommer du efter ca. 3 km til den fantastisk smukke odde Cape Drastis. Nede ved vandet findes et lille sted, hvor du kan købe noget koldt at slukke tørsten med. Hvis du ikke har lyst til at gå hele vejen tilbage efterfølgende, kan du tage en taxibåd til Sidari.

Canal d'Amour

I Sidari har man fundet spor fra de første mennesker på Korfu. I dag er Sidari en ferieby, og kysten er omgivet af unikke klippeformationer. Her ligger også det kendte sted Canal d'amour – legenden siger, at hvis du svømmer igennem den, findes kærligheden på den anden side.

Cape Drastis