Shoppingstrøg i Korfu by

Shopping på Korfu

På Korfu er der masser at shoppe for den indkøbslystne! Køb typiske souvenirs som keramik og olie, eller tjek udvalget af tøj i en af Korfus tøjbutikker.

Keramik og olivenolie

På Korfu bor der mange kendte keramikere, og der eksporteres meget keramik herfra. Du finder mange forskellige fabrikker rundt omkring på øen. Et andet populært produkt at købe med hjem er den velsmagende olivenolie, som produceres i store mængder her på øen.

Shop souvenirs i Makrades

Langs med gaden i Makrades står små boder og stande opstillet, hvor du kan købe lokalt håndværk, olier, kumquat og meget mere. Det er hyggeligt at gå rundt og se, hvad de handlende tilbyder. Her er der masser at fine souvenirs at købe med hjem.

Shopping i Korfu by

I den nye del af Korfu by findes der masser af butikker, hvor du finder den seneste mode. Butikkerne har åbent om formiddagen og aftenåbent tirsdag, torsdag og fredag. Søndage er der lukket.

Olivenolie

Gør gode fund i Gouvia

Langs de små gader i Gouvia findes der nogle butikker, som tilbyder rigtig god shopping. Her kan du købe billigt tøj fra f.eks. VILA. Ofte er priserne her bedre end inde i Korfu by.

Kompoloier i forskellige farver

Græsk antistressmetode

En "kompoloi" er en rosenkrans, som du drejer rundt med dine fingre for ikke at blive stresset. Du vil komme til at se nogle lokale på Korfu med en rosenkrans. Prøv gerne selv. Det kræver en vis teknik, men grækerne viser dig gerne hvordan, man gør. Rosenkransen findes i mange forskellige farver og formater, og det er også en fin souvenir at tage med hjem.

Alt findes i Jumbo

Jumbo er en stor butik i to etager, som ligger udenfor Korfu by i en bydel, der hedder Kanalia. Her findes alt mellem himmel og jord i en og samme butik. Børnetøj, møbler, tøj, tasker, legetøj, slik og kontorartikler. Desuden er alt til gode priser. Der er åbent mandag til fredag fra kl. 09.00 til 21.00 og lørdage fra kl. 09.00 til 20.00.