Stranden i Glyfada

Korfus bedste strande

På Korfu findes der strande for både den der søger total afslapning og for den, som ønsker at blive solbrun med mere aktivitet. Det er især imponerende at opleve Korfus smukke stenstrande, hvor vandet har en helt speciel nuance.

Agios Georgios

En eller flere Agios Georgios

På Korfu findes hele fire byer, som hedder Agios Georgios. Den som ligger på den nordvestlige side af øen har en meget fin sandstrand. Hertil kommer mange lokale og turister for at bade og nyde en dag i solen. Der findes også et par caféer, hvis man ønsker skygge.

Unikke udsigter på Issos Beach

Issos Beach er en vidunderlig strand, som ligger på den nordlige side af stranden i Agios Georgios i syd. Her findes sandbanker og små klippeformationer, som giver stranden sit unikke udseende. Hvis du vil være aktiv, er der beachvolley og surfskole. I den lille kiosk kan du købe kølige forfriskninger.

Den populære Glyfada-strand

Dette er en strand, som er populær blandt lokalbefolkningen. Der er få hoteller i området, og når det ikke er højsæson, er her masser af plads. Glyfada ligger ca. 20 minutter fra Gouvia/Dassia og ca. 25 minutter fra Agios Gordis. I højsæsonen anbefaler vi, at du kommer hertil med scooter eller ATV'er, eftersom her kun er få parkeringspladser. Søndage er familiedag for grækerne, og her plejer altid at være mange folk på stranden..

Idylliske Almiros Beach

Længes du efter en strand, som byder på total afslapning, så skal du tage til den lange rullestensstrand Almiros Beach, i udkanten af byen Acharavi i nord. Her føles det som om tiden er stået stille, og Almiros er omgivet af fin natur og enkelte hoteller. På vejen fra Acharavi i retning mod Kassiopi er der skilte mod Almiros Beach, og du kommer lettest hertil med lejet bil.

La Grotta

La Grotta i Paleokastritsa er for dig, som vil have lidt gang i den. Trapper fører dig ned i vandet, og der kan du vælge mellem at hoppe fra en trampolin eller klatre op af et reb, for herefter at kaste dig ud i bølgerne. Et populært sted blandt unge.

Perama

I Perama er det dejligt at bade i det turkisblå hav. For at komme hertil skal du gå over broen fra Kanoni. Der findes også små caféer, hvor man kan nyde lidt frokost. Det er en helt speciel oplevelse at bade mens man ser flyene komme ind over for at lande i den nærliggende lufthavn.

Santa Barbara

Syd for den sydlige Agios Georgios ligger en fin strand, som hedder Santa Barbara. Du kommer hertil ved at følge stranden fra Agios Georgios. Her findes også nogle små taverner, som ligger langs med vandet. Santa Barbara besøges for det meste af grækere og italienere, som kommer for at tilbringe en dag ved havet.

Paelokastritsa
Kassiopi

Kassiopis stenstrande

Rundt om Kassiopi findes der små hyggelige stenstrande, der er et besøg værd. Vandet får en helt speciel nuance pga. farven fra stenene. Find din egen favoritstrand og tilbring en skøn dag med sol, badning og afslapning.

Ipsos

I Ipsos findes der en fin stenstrand, som er velbesøgt på varme sommerdage. I højsæsonen kommer mange festglade unge hertil om aftenen og besøger de barer og natklubber, som ligger langs med stranden. Her kan man nemt tilbringe em hel aften eftersom der er mange restauranter og caféer at vælge blandt.