Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden med en smuk udsigt over Det Ioniske Hav. Her venter afslappende dage ved det store poolområde med plads til både store og små. Slap af i en solstol med en bog under en palme og nyd livet. For en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Gåafstand til centrum af Dassia.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på vand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Elea Beach har en god beliggenhed lige ved stranden i Dassia. Ved poolområdet findes to pools for voksne, den ene med saltvand og den anden med en jacuzzidel. Der findes også en separat børnepool. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod betaling.

Buffetrestaurant som serverer morgenmad, frokost og middag. Der findes både en indendørs og en udendørs bar. Snackbar som serverer pizza, sandwich, kager og is. Visse aftener har hotellet græsk aften med underholdning og forskellige aktiviteter.

Gratis lille fitnessrum fra kl. 08.00-20.00. Gratis bordtennis, billard, dart og boccia. Ikke langt fra hotellet findes diverse vandsportsaktiviteter såsom jetski, windsurfing og parasailing, ikke i hotellets regi. I perioden 1/6-31/8 er her en børneklub for børn 4-10 år med engelsktalende personale. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Parkering. Vaskeservice. Kort gåafstand til centrum i Dassia, hvor der er taverner og restauranter langs stranden. For et større udbud kan du besøge Korfu by 12 km herfra . Lige udenfor hotellet er det et busstoppested.

Måltider

Indgår for sommeren 2023:

  • Morgenmadsbuffet indgår i visse dobbeltværelser
  • Halvpension (morgenmad-, og frokost-, eller middagsbuffet) indgår i visse dobbeltværelser og i alle familie-værelser

Indgår for sommeren 2024:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads-, frokost- eller middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
  • Snacks og is, kl. 10.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.15-21.45
  • Forfriskninger ad libitum, øl, vin og lokale drikkevarer i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen

Vær opmærksom på

Til sommeren 2024 er morgenmadsbuffet inkluderet for alle værelsestyper. Halvpension eller All Inclusive kan tilkøbes.

Alle hoteller i Dassia & Ipsos

Nafsika

Hotel Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du tæt på stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum, hvor der er et stort udbud af restauranter, barer og butikker.

Dassia Beach

Hotel Dassia Beach ligger direkte på rullestensstranden i Dassia. Her kan du bade fra hotellets egen badebro. Restauranten tilbyder en dejlig havudsigt til morgenmad og middag. Fra hotellet er du tæt på centrum, hvor du blandt andet finder hyggelige restauranter og barer.