Dassia Beach

Hotel Dassia Beach ligger direkte på rullestensstranden i Dassia. Her kan du bade fra hotellets egen badebro. Restauranten tilbyder en dejlig havudsigt til morgenmad og middag. Fra hotellet er du tæt på centrum, hvor du blandt andet finder hyggelige restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden. Der var dejligt stille om aftenen og ingen larm fra omkringliggende barer o.lign.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dassia Beach er et dejligt hotel beliggende direkte ved rullestensstranden i Dassia. Hotellet har en solterrasse ved havet med solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Restaurant, hvor morgenmadsbuffeten serveres om morgenen og til middag er der retter at bestille fra en menu.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Hotellet ligger tæt på restauranter, butikker og barer. Musik og folkeliv fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 250 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 19.30-21.00.

Alle hoteller i Dassia & Ipsos

Nafsika

Hotel Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du tæt på stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum, hvor der er et stort udbud af restauranter, barer og butikker.

Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden med en smuk udsigt over Det Ioniske Hav. Her venter afslappende dage ved det store poolområde med plads til både store og små. Slap af i en solstol med en bog under en palme og nyd livet. For en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Gåafstand til centrum af Dassia.