Cook's Club Corfu

 • * Moderne & ungdommeligt hotel
 • * For gæster over 16 år
 • * DJs som spiller musik

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbleværelser med delt pool for 2 personer. Bay room for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Indretningen og maden og DJ der spillede ved poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 650 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cook's Club Corfu tilbyder luksuriøs minimalistisk stil, hvor lyse jordfarver og fine træsorter er gennemgående. Velkommen til en moderne, urban atmosfære! Det er det oplagte hotel på Korfu for dig, der rejser uden børn og gerne vil bo på et lækkert hotel, hvor god mad og lækre cocktails er i fokus, og hvor håndplukkede DJs fra hele verden spiller musik fra morgen til aften.

Du skal være 16 år eller ældre for at bo på Cook's Club Corfu. Hvis du foretrækker at svømme i havet, kan du dyppe tæerne ved den nærmeste strand ved Komeno Bay. Inden for bekvem gåafstand finder du butikker, barer og restauranter.

Pænt poolområde med pool, solstole, parasoller, poolhåndklæder og poolbar, der serverer drinks og spiller musik fra morgen til aften.

Cook's Club har to restauranter, i Cantina spiser du en lækker og sund morgenmadsbuffet, kontinental morgenmad samt frokost og aftensmad fra en fast menu inspireret af køkkener i Asien og traditionelt græsk køkken. À la carte-restauranten Campiello serverer klassiske retter fra Korfu med et twist, bordreservation er påkrævet. Gæsterne kan nyde lettere måltider og drinks i Captains Cooks poolbar. Lobbybar.

Hotellet har spa med sauna og hammam samt mulighed for massage og skønne behandlinger - alt sammen mod betaling. Du kan deltage i yoga, pilates og aerobic klasser. Tennis. Underholdning og overraskelsesfester flere gange om ugen. Vil du udforske lokalområdet, udlejer hotellet cykler.

Wifi overalt på hotellet. Vaskeservice. Roomservice kl 06.00-01.00. Parkering. Kiosk og butik. Ca. 750 meter til Gouvia og til Gouvia Beach 650 meter. En trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Ca. 6 kilometer i bil til Korfu by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmad i lobbybaren, kl. 05.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmadsbuffet, kl. 10.00-11.00
 • "All Day Dining" fra en fast menu, kl. 12.30-19.00
 • Middag, fra fast menu, kl. 19.00-21.30
 • En middag pr. ophold i a la carte-restauranten Campiello, kl. 19.00-22.30
 • Lokale og udvalgte internationale forfriskninger, øl, vin og drinks i lobbybaren ad libitum, kl. 10.00-01.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Dassia, Gouvia & Kontokali

Nafsika

Hotel Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du tæt på stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum, hvor der er et godt udbud af restauranter, barer og butikker.

Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Poolområdet er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden med en smuk udsigt over Det Ioniske Hav. Her venter afslappende dage ved det store poolområde med plads til både store og små. Slap af i en solstol med en bog under en palme og nyd livet. Gåafstand til centrum af Dassia.