Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 33 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Sengen var rigtig god at ligge i. Pool baren gav liv til hotellet.
-

Bekræftet køb : 2022-09-12


3 ud af 10

+
Baren og lejligheden
-
Fordi baren de første dage først åbnede kl ca 13-14 tiden, hvor der står de åbner kl 11. Resten af dagene helt lukket

Bekræftet køb : 2022-09-05


9 ud af 10

+
Pænt og rent og søde ejere og ansatte.
-

Bekræftet køb : 2022-08-22


8 ud af 10

+
Den gode og imødekommende stemning fra de ansatte.
-

Bekræftet køb : 2022-08-08


9 ud af 10

+
Kun 16 værelser, mega hyggeligt🤗
-

Bekræftet køb : 2022-07-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

36 bedømmelser
Meget godt
 
27
Godt
 
6
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

30-06-2019

af per n

fantastisk sted

hotel ejeren tog imod os over midnat sat drikke varer i køleskab .dette hotel er alle penge værd fantastiske hjælpsomme og imødekommende ejer og personale stor ros til den unge mand og kvinde i deres pool bar sødere mennesker skal man lede længe efter alt ialt en fantastisk ferie . Kan kun anbefale dette sted på det varmeste De varmeste hilsner Per Hollerup Nielsen

 
16-06-2019

af 287lenes Tune, Danmark

Fantastisk ferie 🌴.

Vi havde en skøn uge i Dassia på Artemis. Blev hentet ved bussen, midnat og fik anvist den dejligste lejlighed med to altaner og udsigt til den flotteste have og pool. Fik at vide at baren stadig var åben, hvis vi ønskede noget. Da vi var godt tørstige gik vi straks en tur i baren. Vi nød hver en dag i den dejlige have og følte os som en del af familien. Fik blomster og grøntsager fra haven. Den sidste aften blev der afholdt BBQ, som barpersonalet stod for. Det var rigtig lækkert og de to unge fra baren, var simpelthen de sødeste og venligste personer. Kunne godt have blevet en uge mere, da der stadig er mange ting på den smukke ø, som vi ikke fik set. Kommer helt sikkert tilbage.

 
03-07-2018

af Gitte N

Et fantastisk imødekommende og dejligt sted.

Hotel Artemis byder ikke på luksus og standard for service er måske heller ikke i top. Men familien og personalet der driver hotellet, er varme kærlige mennesker, der byder en varmt velkommen og gør hvad de kan, at man kan hygge og slappe af. Min familie og jeg fik en fantastisk dejlig ferie og vender meget gerne tilbage.

 
03-09-2016

af Mona C Odense, Fyn, Denmark

Min varmeste anbefaling af Artemis..

Min sommerferie blev tilbragt på Corfu i byen Dassia. Valget faldt på Artemis Apartments og dette fortryder jeg ikke et sekund! Fra ankomst til farvel var det et ophold som bedst kan summeres op som et hjem væk fra hjem. Følte mig så velkommen og som solo-rejser er tryghed meget vigtig og her var der en afslappet stemning og man blev hils på af hele familien som driver dette skønne sted. Poolbaren var dejlig at få et break fra solen i - her var der lette retter, drinks, øl og den bedste cappuccino - på friskkværnede bønner naturligvis. Afslappende lounge musik der ikke var for høj til at man kunne læse sin bog ved poolen. Lejligheden indeholdte det jeg havde behov for - køleskab med fryser og 2 kogerplader og el-kedel. Bedstefaderen var meget generøs med hjemmeavlede figner. Fik også tomater familien selv havde avlet - de blev bestemt nydt i en græsk salat til frokost på min balkon. Dette er en ferie og et sted jeg sent vil glemme - hvem ved, måske jeg returnerer en ferie ude i fremtiden. Dette sted skal i hvert fald have en anbefaling med på vejen. Tak Artemis - for min skønne ferie August 2016.

 
03-08-2016

af Alfred Legenden F

Lille og dejligt hotel

Lejligheden var dejlig, men simpel. Det var en lille to-værelses lejlighed med et køkken med køleskab med indbygget fryser, elkedel og 2 kogeplader. Udstyret med service til 2. Der var et lille badeværelse med bruseniche, håndvask, vindue og toilet. Værelset var med morgensol og udsigt til pool og poolbaren. Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder på værelserne mandag, onsdag og fredag (så det er en god ide at have et ekstra badehåndklæde med). Det koster 5 euro pr. nat for aircon som vi bestilte og det fungerede upåklageligt. Hotellet ligger ud til en vej. Så hvis du sover meget let og du gerne vil sove med lukkede døre og vinduer er aircon et must. Vi købte morgenmad ved poolbaren hver morgen som bestod af en omelet med tomat og skinke (2 euro) (kan fås med andet fyld), græsk yoghurt med honning (deres honning er fantastisk) og valnødder (3 euro), 2 glas friskpresset appelsin juice (3,5 euro pr. stk.) og 1 frappe (2 euro pr. stk.). De har både drinks, kolde drikke og et lille udvalg af is. Der fås også simple retter som pita gyros og frugtsalat. Det er en lille pool som er dejlig og ren. Der er bruser til at skylle sig inden man hopper i poolen (dette er et krav første gang man hopper i). Der er ikke mange strandstole ved poolen, men dette var ikke et problem da vi var der. Da hotellet heller ikke er så stort. Da hotellet ligger ud til hovedvejen er der ikke langt til handle muligheder og restauranter. Der hvor det her hotel virkelig udmærker sig er ved deres utrolig venlige og hjælpsomme personale. Det er et familieejet hotel og mange af dem der arbejder der er i familie. De er simpelthen så søde, servicemindede og gør altid hvad de kan for at man får et godt ophold. Det gjorde vores ophold helt fantastisk og vi vil bestemt besøge dette sted igen.