Averto

  • • Familieejet
  • • Gåafstand til Dassia centrum
  • • Nær stranden

Lejlighedshotellet Averto er lille og familieejet og ligger i gåafstand fra Dassias centrum. Her bor du i lyse og pæne lejligheder. Havet og stranden findes lige bag ved hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-2 eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,6 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 34 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På lejlighedshotellet Averto (tidligere Artemis) hersker en familiær og skøn stemning. I den hyggelige have er der en pool og en solterrasse med enkelte solstole og parasoller. Pool-/snackbaren er åben fra tidlig morgen til sen aften, og her serveres der, udover forfriskninger, også snacks og enkle retter. Poolbaren fungerer også som reception om dagen. Hotellet består af to renoverede bygninger. Hotellet ligger direkte ved hovedvejen til Dassias centrum, og trafik kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

På hjemrejsedagen er der adgang til bagagerum og fælles omklædningsrum med bruser.

Alle hoteller i Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia Beach

Hotel Dassia Beach ligger direkte ved rullestensstranden i Dassia. A la carte-restauranten byder på en skøn havudsigt, og fra hotellet er du nær centrum med restauranter og barer.

Nafsika

Hotel Livadi Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du kun et stenkast fra stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum i Dassia, hvor der er et godt udbud af restauranter, barer og butikker.

Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Poolområdet er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden i gåafstand til centrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store poolområde er der plads til både store og små. Halvpension indgår og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie.

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.