Alimounda Mare

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Alimounda Mare er et skønt hotel beliggende lige ved stranden og i gåafstand til Karpathos by. Der er udsigt over havet fra poolområdet, og her trives både store og små. Der er børnesektion i poolen samt en poolbar. Hvis du elsker at sidde på balkonen og nyde din morgenkaffe, mens solen står op, så anbefaler vi, at du booker et dobbeltværelse med skøn havudsigt.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

  • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 2-3 personer. Familie-værelser for 4-6 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter i sidebygning for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, lækre solsenge på stranden, aircondition på værelset, udsigten og en god service.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alimounda Mare er et moderne hotel, som ligger lige ved stranden i nærheden af centrum. Meget stort og indbydende poolområde med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar, der serverer snacks og drikkevarer. På stranden er der solstole for hotellets gæster.

Der er en buffetrestaurant og en á la carte restaurant (åbne sko er ikke tilladt i restauranten). Snackbaren er kun åben til frokost og lidt om eftermiddagen.

Lille fitnessrum. Her findes et lille spa, hvor der tilbydes massage, jacuzzi og flere behandlinger mod betaling. Gratis tennis ca. 700 m fra hotellet. Underholdning med musik flere gange om ugen (i højsæsonen).

Gratis wifi på fællesområder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmad-, frokost- og middagsbuffet) inkl. vand, sodavand, øl og vin.

Morgenmaden serveres kl. 07.00–10.30, frokosten kl. 12.30-14.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Karpathos by

Zephyros Village

For mange er stranden en høj prioritet, når det kommer til valget af hotel. Derfor et det et ekstra plus, at havet bare ligger et stenkast fra Hotel Zephyros Village. Her bor du i pæne lejligheder, som har alt det udstyr, som du behøver til selv at lave mad. Der er mange supermarkeder, restauranter og barer i nærheden.

Romantica Karpathos

Hotel Romantica Karpathos har en rar atmosfære og et poolområde, som byder dig velkommen med skønne solstole og skyggende parasoller. Ved poolbaren kan du slappe af med en drink eller en snack. Vælg mellem dobbeltværelser, hvor morgenmad indgår, eller lejligheder hvor du selv sørger for måltider.

Oasis Karpathos

På Oasis er der en indbydende familieatmosfære, og Maria og Niokos, der driver hotellet, får dig til at føle dig hjemme på ingen tid. Her bor du i en lejlighed, hvor du kan sammensætte din egen feriemenu i minikøkkenet. Du kan gå til den dejlige strand på få minutter, og der findes også en lille pool på hotellet. Oasis Karpathos kommer til at gennemgå en renovering til sommeren 2024.

Regina Karpathos

Regina Karpathos er et lille lejlighedshotel, centralt beliggende i Karpathos by. Her er et hyggeligt poolområde, hvor poolen har børnesektion, og stranden er blot en kort gåtur herfra.

Nereides Karpathos

Nereides Karpathos er et fint og familievenligt hotel beliggende i et roligt område i udkanten af Karpathos by. Her findes et skønt poolområde, og både strand og centrum findes indenfor gåafstand.

Seven Stars

Hotel Seven Stars, der er højt beliggende i udkanten af Karpathos by, har en fantastisk udsigt over havet og bjergene. Her findes et dejlige poolområde, og Pigadia-stranden ligger kun en kort gåtur væk.

Konstantinos Palace

På Konstantinos Palace i Karpathos by bor du i fine dobbeltværelser, og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. Her findes to skønne poolområder, et placeret ved stranden og et placeret på hotellets tag.

Almyra Village

På det dejlige hotel, Almyra Village, bor du som nabo til havet i store og moderne indrettet lejligheder. Hotelbygningerne ligger på en skråning, og ved poolområdet kan du nyde svalende dyp i poolen med den skønneste udsigt over havet og stranden.

Electra Beach

På Electra Beach kanter oliventræer og palmer det fine poolområde som indbyder til afslappende dage, både i og ved saltvandspoolen. Her kan du glæde dig over en pragtfuld udsigt over havet, græske specialiteter om dagen, øens længste strand lige udenfor døren og en kort gåtur til nattelivet i Karpathos by.

Vergina

Vergina er højt beliggende i udkanten af Karpathos by med et poolområde, der er en soleklar favorit. Her venter skønne timer og afslapning. For de mindste gæster i selskabet er der separat børnepool. Fra hotellet er der kort afstand til stranden og til centrum - så føl efter hvad dagen bringer, der er mulighed for det meste.

Diakonis

Det familieejede hotel Diakonis ligger i rolige omgivelser et stykke udenfor centrum af Karpathos by. Du kan også vælge at tilbringe dagen ved det hyggelige poolområde med solstole og parasoller eller gå den korte tur ned til stranden.

Mediterranean Beach

Velkommen til Apollo Mondo Local hotellet Mediterranean Beach, et lille familieejet hotel i rolige omgivelser lige udenfor Karpathos by. Her findes pool, og stranden er kun et stenkast væk. Et perfekt hotel for dig, der ønsker en afslappende ferie.

Nisia

Velkommen til lejlighedshotellet Nisia i byen Karpathos. Her bor du tæt på stranden og i gåafstand fra centrum. Hvis du bare vil tage det roligt på ferien, er der både pool og restaurant, men vi anbefaler en gåtur i byen og måske en udflugt for at opdage mere af dejlige Karpathos.

Atlantis Karpathos

På hotel Atlantis på Karpathos har du stranden, lækre restauranter og butikker lige rundt om hjørnet. Her er et skønt poolområde og en morgenmadsrestauranten med smuk havudsigt. De fleste værelser har desuden balkon mod pool eller hav. Og det er netop beliggenheden og udsigten, som tiltaler vores gæster mest!

Oceanis Karpathos

Velkommen til det familieejede hotel Oceanis Karpathos i det centrale Karpathos. Her bor du kun få minutter til fods fra det meste - den lange Pigadia-strand, den skønne havnepromenade samt butikker og restauranter.

Olympic Karpathos

Olympic Karpathos er et 3-stjernet hotel, som ligger tæt på centrum og kun få minutter fra en dejlig stenstrand. Hvis du ikke har lyst til at gå på stranden, er poolområdet også en god mulighed. Her kan du læne dig tilbage i en solstol og nyde det. Der serveres lette måltider i hotellets bar i løbet af dagen.

Astron Karpathos

I rolige og frodige omgivelser i udkanten af Karpathos by finder du det hyggelige lejlighedshotel Astron. Der er et poolområde til afslapning, men også gåafstand til stranden i Pigadia samt til hyggelige restauranter og taverner, hvor du kan prøve lokale specialiteter.

Alos

Alos er et familieejet lejlighedshotel lige over Pigadia Beach. Hotellet ligger lige uden for byen Karpathos, hvor du finder en autentisk græsk atmosfære. Du bor i 2-værelses lejligheder og her kan du lave enkle retter til hyggelige stunder på stranden. Lej gerne en bil og oplev øen Karpathos. Hotellet her en aldersgrænse på 10 år.

Parasol

Hotel Parasol har en god beliggenhed på Karpathos nogle minutter fra stranden og centrum i Karpathos by. Det gæsterne værdsætter allermest er det servicemindede personale på hotellet og de fine omgivelser. Hotellet tilbyder også yoga 3-5 gange om ugen og byder kun gæster over 16 år velkommen. Det er svært at forestille sig et mere perfekt voksenhotel?

Lemon Tree House

Lemon Tree House er smukt beliggende i Pigadia på Karpathos. Her bor du i komfortable dobbeltværelser og morgenmad er inkluderet. Inden for gåafstand finder du havnen i Pigadia med et skønt byliv.

Panorama Karpathos

Panorama er et enklere, familieejet hotel med hyggelig atmosfære med mange tilbagevendende gæster. Her bor du i gåafstand fra både den lange sandstrand og den livlige strandpromenade.

Iolkos

Hotel Iolkos ligger i udkanten af Karpathos by, Pigadia. Der er liv og gang i den omkring hotellet, og du bor i gåafstand til både stranden og centrum. På hotellet er der en pool og en bar.

Ladis

Ladis er et lille hyggeligt lejlighedshotel, lige uden for byen Karpathos, midt i et roligt område midt i olivenlundene. Strandene Limniatios Beach og Pigadia er inden for nem gåafstand, og i lejligheden kan du både tilberede et let aftensmåltid eller tilberede noget lækkert og enkelt til picnickurven.