Dobbeltværelser

Flotte og moderne dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofastol. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis internet via kabel og wifi. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon, nogle med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser, direkte havudsigt

Pæne og moderne dobbeltværelser med ekstraopredning i sovesofastol. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis internet med kabel og wifi. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med direkte havudsigt (den bedste udsigt mod havet).

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Større familie-værelser som består af to dobbeltværelser med dør imellem. Ekstraopredning i sovesofastol. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis internet via kabel og wifi. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4-6 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med en lille sofagruppe. Ekstraopredning i sovesofastol. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab, espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Gratis internet via kabel og wifi. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med udsigt mod bjergene.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter i sidebygning

Juniorsuiter i sidebygning. Mulighed for ekstraopredninger i fold-ud seng. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningerne anvendes. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab, espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Gratis internet via kabel og wifi. Gratis aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse der er åbent ud mod værelset med brus og toilet. Der er kun dør til toilettet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Suite

Moderne suiter i åben planløsning og dobbeltseng. Mulighed for ekstraseng i foldbar lænestol. To satellit TV og telefon. Lille køleskab, espressomaskine samt kaffe- og tefaciliteter. Gratis internet med kabel og wifi. Gratis aircondition og deponering. Badekåbe og badetøfler. To badeværelser med badekar og toilet. Hårtørrer. To balkoner, hvoraf mindst en med udsigt mod havet.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.