Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse med direkte havudsigt

Dobbeltværelse med direkte havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med balkon og havudsigt. Familie-værelserne består af to dobbeltværelser med connecting door. En dobbeltseng og to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredninger. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 4-6 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon og udsigt over bjergene. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Espresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite i sidebygning

Junior-suiter med balkon eller terrasse og delvis havudsigt. Junior-suiterne ligger i en sidebygning på hotellet. Alle hotellets faciliteter er i hovedbygningen, ca. 150 meter væk. Et separat soveværelse med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i opholdsrummet. Når ekstrasengene bruges, kan rummet opleves som trangt. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Espresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet i åben planløsning til værelset. Der er dør til toilettet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.