The Lake Hotel

The Lake Hotel er et stilfuldt og elegant hotel lige ved søen Pamvotis i byen Ioannina på det græske fastland. De mægtige bjerge danner en fin baggrund, der også tiltrækker til vandreture. Her bor du i dejlige værelser og hotellet passer til dig, der ønsker afslapning blandet med en aktiv ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det hyggelige poolområde har pool, poolbar, solstole og parasoller samt poolhåndklæder og vil være din oase for afslapning under din ferie i Ioannina, da dagene er fyldt med sjove aktiviteter, både i byen og i omgivelserne.

I hotellets restaurant kan du spise en god morgenmadsbuffet, frokost og middag som à la carte. I poolbaren kan du bestille drinks, salater, burgere og lettere retter i løbet af dagen. Hotellets bar er åben fra tidlig morgen til sen aften og her kan du bestille kaffe og andre drikkevarer.

Enkelt og lille fitnessrum. Hotellet har også forskellige yogaklasser. Mulighed for at booke massage på værelse mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Til byerne Sivota og Parga, som ligger ved havet, er der omkring 16 km. Vi anbefaler at leje en bil allerede i lufthavnen og under dit ophold i Ioannina. Gratis parkering på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Ved lav belægning kan middagen serveres som en fast menu med forret, hovedret og dessert.

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Ioannina

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotel i centrum af Ioannina på det græske fastland. Her kan du slappe af i hyggelige omgivelser og nyde god mad, en skøn spa og gå på opdagelse i de smukke omgivelser. Bjergene byder på spændende natur, og du kan tage på cykeltur eller leje en bil og tage ned til kysten for en svømmetur i havet.

Naiades Ioannina

Naiades ligger midt i de brostensbelagte gader og smalle stræder i den gamle bydel i Ioannina. Hotellet består af otte pænt indrettede værelser i forskellige farver. Morgenmaden består af lokalt producerede produkter fra Epirus og serveres i den rustikke spisesal i kælderen eller i den smukke stenbelagte gårdhave. Hotellet har også en vinkælder, så snup et glas og slap af i de smukke omgivelser.