Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotel i centrum af Ioannina på det græske fastland. Her kan du slappe af i hyggelige omgivelser og nyde god mad, en skøn spa og gå på opdagelse i de smukke omgivelser. Bjergene byder på spændende natur, og du kan tage på cykeltur eller leje en bil og tage ned til kysten for en svømmetur i havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Executive-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Grand Serai Congress & Spa har et stort og dejligt poolområde med solstole og parasoller og poolhåndklæder. Det anbefales ikke at bade i søen i Ioannina.

Restauranten Yasemi serverer morgenmadsbuffet, frokost fra en fast menu og middagsbuffet med inspiration fra det lokale køkken og det græske køkken med et moderne touch. I baren Kourabas kan du få en kop kaffe eller te fra tidlig morgen til aften og en aperitif før middag. Poolbaren serverer drinks og lettere anretninger i løbet af dagen.

Noget af det bedste ved Grand Serai Congress & Spa er deres spa. Der er flere forskellige dejlige behandlinger at vælge imellem og en indendørs pool - alt sammen mod betaling. Du kan også træne gratis i hotellets fitnessrum.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Strygefaciliteter kan lånes ved forespørgsel i receptionen. Gratis parkering på hele hotellet. Byerne Sivota og Parga ligger ved havet, som er omkring 16 km væk. Vi anbefaler at leje en bil allerede i lufthavnen og under dit ophold i Ioannina.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 i hverdage og kl. 07.00-11.00 i weekenden. Middagen serveres kl. 19.30-21.30. Ved lav belægning på hotellet serveres middagen som en 4-retters menu.

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Ioannina

The Lake Hotel

The Lake Hotel er et stilfuldt og elegant hotel lige ved søen Pamvotis i byen Ioannina på det græske fastland. De mægtige bjerge danner en fin baggrund, der også tiltrækker til vandreture. Her bor du i dejlige værelser og hotellet passer til dig, der ønsker afslapning blandet med en aktiv ferie.

Naiades Ioannina

Naiades ligger midt i de brostensbelagte gader og smalle stræder i den gamle bydel i Ioannina. Hotellet består af otte pænt indrettede værelser i forskellige farver. Morgenmaden består af lokalt producerede produkter fra Epirus og serveres i den rustikke spisesal i kælderen eller i den smukke stenbelagte gårdhave. Hotellet har også en vinkælder, så snup et glas og slap af i de smukke omgivelser.