Naiades Ioannina

Naiades ligger midt i de brostensbelagte gader og smalle stræder i den gamle bydel i Ioannina. Hotellet består af otte pænt indrettede værelser i forskellige farver. Morgenmaden består af lokalt producerede produkter fra Epirus og serveres i den rustikke spisesal i kælderen eller i den smukke stenbelagte gårdhave. Hotellet har også en vinkælder, så snup et glas og slap af i de smukke omgivelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Naiades er et unikt hotel med få værelser, der ligger i den ældre del af Ioannina. Du skal bo her, hvis du vil opleve en fantastisk by med et rigt kulturliv, skønne naturoplevelser og hyggelige aftener på tavernaen i byen.

Den meget værdsatte, lokalt producerede morgenmad indtages i kælderen, hvor der også er en vinkælder. I løbet af dagen og aftenen er der kaffe, te, kager og frugt til alle gæster i buffeten.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra 08:00 til 23:00.

Måltider

Inkluderet

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres i hotellets morgenmads-lokale i kælderen, kl. 08.00-10.30.

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Ioannina

The Lake Hotel

The Lake Hotel er et stilfuldt og elegant hotel lige ved søen Pamvotis i byen Ioannina på det græske fastland. De mægtige bjerge danner en fin baggrund, der også tiltrækker til vandreture. Her bor du i dejlige værelser og hotellet passer til dig, der ønsker afslapning blandet med en aktiv ferie.

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotel i centrum af Ioannina på det græske fastland. Her kan du slappe af i hyggelige omgivelser og nyde god mad, en skøn spa og gå på opdagelse i de smukke omgivelser. Bjergene byder på spændende natur, og du kan tage på cykeltur eller leje en bil og tage ned til kysten for en svømmetur i havet.