Egypten er landet med store hoteller, skønne pools og private strande. Har du svært ved at vælge hvilken pool, der ser lækrest ud, eller hvilken sandstrand du helst vil gå på? Lad denne hotelguide hjælpe dig med at finde det rette hotel.


Hoteller med gode snorkelmuligheder

Egypten og Det Røde Hav er det rene paradis for dig, som elsker at snorkle. Flere af Apollos hoteller har koralrevet direkte ved hotelstranden,
så du bare kan rejse dig fra solstolen og gå ned til havet med snorkeludstyret i hånden.

Tropitel Sahl Hasheesh

Koralrevet er perfekt for dagens snorkeltur, og hotellets mole bringer dig langt ud i det krystalklare vand.

Pickalbatros Palace Resort

Fantastisk hotel for hele familien med vandrutsjebaner og børneklub, samt det flotteste koralrev lige uden for den skønne sandstrand.

Pickalbatros Citadel Resort

I lagunerne findes koralrev, og det krystalklare vand byder på en fantastisk snorkeloplevelse.

Hoteller for den som elsker vandleg

Er leg i vandet et must under din ferie i Egypten, så er der flere hoteller at vælge mellem med vandland. Vandrutsjebaner, lazy river og pools i massevis – her er nogle af vores favoritter når det gælder leg i vand!

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr på et hotel der består af i alt 40 pools,bølgebassin, lazy river og vandland. Neverland Night Show er inkluderet.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2023/24

Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner.

Pickalbatros Laguna Vista

Kæmpe poolområde og eget vandland med vilde vandrutsjebaner.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Her bliver du glad hvis du vil have meget af det hele. Her er mere end 15 forskellige vandrutsjebaner for voksne og over 30 for børn.

Hoteller for den som elsker luksus

Ferie er forkælelse, så hvorfor ikke slå sig ned i en solstole på et elegant luksushotel?
I Egypten tilbyder vi flere førsteklasses hoteller
.

apollo mondo duo
Pickalbatros Blu Spa Resort
* For gæster over 16 år

Pickalbatros Blu Spa Resort

Læs dig tilbage og nyd det stille og afslappende miljø. Gæster over 16 er velkomne her, og All Inclusive indgår i prisen - perfekt til dem, der ønsker en bekvem ferie!

Steigenberger Al Dau Beach

Ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer.

For den der kultur- og historieinteresserede

Oplev fantastiske seværdigheder i Egypten, Jordan og Saudi-Arabien under et krydstogt med MSC Cruises. Du kan også vælge et nilkrydstogt, hvor du oplever templer, kongegrave og historiske seværdigheder langs Nilen.


For den som vil slappe af

Søger du fred og afslapning på ferien? Et sted hvor du kan blunde i solstolen til lyden af bølgernes brusen?
Disse tre hoteller indbyder til afslappende dage i den egyptiske sol.

Albatros Sharm Resort

En ægte perle på den private strand i Hadaba i Sharm el Sheikh og med skøn udsigt, fra de grønne omgivelser, over bugten og Old Town i det fjerne.

Shams Prestige Abu Soma

Elegant hotel for gæster over 18 år. Tilbring dagen ved det skønne poolområde eller tag et par trin ned til den private strand for et dyp i Det Røde Hav.

Arabella Azur Resort

Smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller, som byder på perfekt afslapning.

Hoteller for den aktive

Er træningsmuligheder og aktive dage lige så vigtige for dig som at slappe af i en solstol? Her finder du hoteller, der alle tilbyder træning i topklasse!

apollo sports
Aqua Vista - powered by Playitas
• Her indgår Sports Inclusive

Aqua Vista - powered by Playitas

Deltag i holdtræning hver dag, træn din serv på tennisbanen, spil padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Steigenberger Al Dau Beach

Her findes flere forskellige aktiviteter og døgnåbent fitnessrum. Dykkercenteret Ilios Dive Club er både for nybegyndere og erfarne og så findes her en 9-hullers golfbane.

Hoteller for hele familien

Egypten er familiernes paradis og flere af hotellerne tilbyder faciliteter for både store og små. Slap af på stranden mens børnene bygger sandslot, gå fra pool til pool eller lad de små finde nye venner i børneklubben.

 

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

Et unikt hotel, som kombinerer en bekvem All Inclusive ferie med underholdning og fantasi. Den orientalske arkitektur og egyptisk charme giver følelsen af en svunden tid.

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Et badeparadis, hvor alle i familien vil finde deres egen yndlingspool. God All Inclusive og børneafdeling i restauranten. Børneklub og legeplads.

Pickalbatros White Beach Resort

Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning.

Vores rejsemål i Egypten

Nyd det krystalklare vand, de farveglade koraller og den spændende historie i dette farverige land! Uanset om du er til eventyr eller afslapning, så er Egypten et soleklart valg.