Hvorfor rejse til Egypten?

Hvorfor rejse til Egypten?

Tænker du på at rejse til Egypten denne vinter? Godt valg! Egypten tiltrækker gæsterne hovedsageligt med sit krystalklart vand, viftende palmer og smukke sandstrande, men også med sine spændende seværdigheder, der er berømte over hele verden. Her besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om Egypten, f.eks. Hvornår det er bedst at rejse, hvor billigt er det, og hvilket område i Egypten skal vi vælge.

5 grunde til at rejse til Egypten

 1. Solsikkert: i Egypten skinner solen året rundt, og landet er en af de mest solsikre destinationer at besøge.
 2. Godt hotel: de elegante hoteller er på linje med deres private strande.
 3. Snorkling: Røde Hav er et af verdens bedste dykker- og snorkelhav med krystalklart vand og fisk i alle regnbuens farver. Delfiner er også et almindeligt syn!
 4. Prisbilligt: i Egypten rækker pengene længere. Apollo tilbyder fly og hoteller til en god pris, og de fleste hoteller inkluderer All Inclusive.
 5. Seværdigheder: har du hørt om Pyramiderne i Giza, Sfinxen og Luxor? I Egypten er der fyldt med gamle seværdigheder fra en af verdens ældste kulturer.
Pyramiderne i Giza
Snorkling i Egypten

Hvordan er Egypten?

Egypten er et land med en lang og spændende historie og kendt som en af ​​de ældste kulturer i verden. De verdensberømte pyramider og den imponerende sfinks er symboler på Egypten, men i dag er det hovedsageligt det Røde Hav, der tiltrækker rejsende til Egypten. I Egypten mødes du af krystalklart vand, blød sandstrand og viftende palmer. De elegante hoteller ligger på stribe med private sandstrande og faciliteter med høj standard. All Inclusive er inkluderet i de fleste af hotellerne med et stort udvalg af restauranter. Snorkling og dykning er et must i Egypten, og Apollo tilbyder udflugter for både begyndere og erfarne. Dyk under overfladen og udforsk det Røde Havs fantastiske undervandsverden med farverige koralrev og fisk i alle regnbuens farver.

Hvornår er det bedst at rejse til Egypten?

I Egypten skinner solen næsten hele året rundt, men det er ekstra varmt i sommermånederne juni-september, hvor temperaturen kan være op til 36°C. Det mest behagelige tidspunkt at rejse til Egypten er november-april, når dagtemperaturen er behagelig mellem 23-30°C og med varme aftener. Der er desuden ingen tidsforskel mellem Danmark og Egypten, så jetlag er ikke et problem!

Er Egypten billig?

Egypten er et af de mest overkommelige destinationer til vinterferien. Apollo tilbyder gode priser på fly og hoteller, og de fleste af hotellerne inkluderer All Inclusive. Hvis du er interesseret i smykker og sølv finder du utroligt gode priser i Egypten. I basarer og markeder kan du forhandle alt fra sko og tøj til krydderier og souvenirs.

Hvor meget koster et visum i Egypten?

For at komme ind i Egypten skal du have et visum, der reserveres og betales, når du bestiller din rejse. Visum koster 200,- og du får det i lufthavnen i Hurghada. For danske statsborgere er der ikke brug for nogen ansøgning på forhånd - alt arrangeres i lufthavnen ved ankomsten. Glem ikke at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder, efter at du forlader Egypten! Her kan du læse mere om pas og visa, før du rejser til Egypten.


Hvilket område i Egypten skal jeg vælge?

Hurghada

 • Egyptens mest populære rejsemål
 • Krystalklart vand og smukke strande
 • Her er to af vores Apollo Mondo-hoteller
Book rejsen til Hurghada

Makadi Bay

Book rejsen til Makadi Bay

Abu Soma

 • Hyggelig lille bugt
 • Ørken møder det azurblå hav
 • Komfortabel indkvartering på hoteller i høj klasse
Book rejsen til Abu Soma

El Gouna

 • En af Egyptens mest eksklusive rejsemål

 • Lagoons, kanaler og små øer

 • Særlig arkitektur i nubisk stil

Book rejsen til El Gouna