Strand i Hurghada, Egypten

Egyptens bedste strande

Med sit varme klima og krystalblå hav er Egypten absolut et rejsemål for sol og bad. Her kan du nyde vidunderlige dage på strande i verdensklasse og smuk snorkling. Uanset om du vil slappe af og arbejde på din solbrændthed, eller danse rundt med vennerne til en strandfest, så har Egyptens strande noget at byde på. Udforsk de bedste strande her!

Dream Beach i Hurghada Dream Beach i Hurghada

1. Dream Beach, Hurghada

På den dejlige sandstrand Dream Beach i Hurghada kan du slå dig ned i en solstol og nyde lyden af bølgerne, inden du hopper en tur i det varme hav. Hvis du trænger til lidt træning i benene, kan du udfordre dine kære i en omgang beachvolley eller danse til de seneste hits fra højttalerne til aftenens strandfester. Der opkræves entré.

2. Old Vic, Hurghada

En af de smukkeste strande i Hurghada er Old Vic, en mere stille strand ved siden af Dream Beach. Her er der både plads til dovne dage i solstolen og aktive fornøjelser, såsom faldskærmsudspring eller bananbåd. Old Vic ligger tæt på restauranter og barer, hvilket gør denne strand til en perfekt dagsudflugt, hvis du er træt af hotellets strand og vil se noget nyt. En anden stille og smuk strand er Il Gusto i Sahl Hasheesh. Bemærk at du skal betale entré til begge strande.

Strand på Mahmya island Strand på Mahmya island

3. Mahmya

Den smukke og uberørte Mahmya Beach er en del af Giftun Island National Park og er et besøg værd under din rejse til Egypten. Mahmya betyder "beskyttet" på arabisk og godt her kan du forstå hvorfor. Den nemmeste måde at komme til stranden på er gennem en udflugt med Apollo, hvor vi tager til Mahmya for at slappe af på stranden og svømme i det azurblå vand. Et stykke ud i vandet venter små koralrev, mens der er masser af flot sandbund. Ved stranden er der en restaurant, der serverer veltilberedte måltider, og i strandbaren kan du bestille forfriskende drinks.

4. Mangroovy Beach, El Gouna

For dem, der kan lide at kombinere sol, svømning og fest, er Mangroovy Beach i El Gouna et perfekt valg, fordi der ofte arrangeres strandfester her i sommermånederne! På Mangroovy Beach kan du ellers hænge ud med vennerne og snorkle eller spille beachvolley. Stranden er også en populær destination for windsurfere, hvilket er fantastisk at tjekke ud, hvis du ikke selv har lyst til at prøve det.

5. Zeytuna Beach, El Gouna

I El Gouna ligger også stranden Zeytuna Beach med sit smukke sand og perfekte snorkelvand. Her er der en lang badebro, der tager dig ud i vandet og lader dig snorkle på egen hånd rundt om koralrevet, der ligger lige ved siden af.

Solnedgang i Sahl Hasheesh Solnedgang i Sahl Hasheesh

6. Sahl Hasheesh

Stranden ved Sahl Hasheesh er en af ​​de smukkeste i området og er kun en kort taxatur væk, hvis du bor i Hurghada. Her kan du nyde den cirka 10 km lange sandstrand, hvor den hyggelige strandpromenade er omkranset af charmerende cafeer og restauranter, der giver et indblik i det lille samfund. Besøg stranden Il Gusto med dens lave vand, fine sand og dejlige atmosfære.

7. Moods Beach, El Gouna

Hvis du vil skifte fra hotellets strand, er Moods Beach et godt valg. Stranden ligger i udkanten af ​​Abu Tig Marina i El Gouna og her kan du tage mange dukkerter i havet. Efterfølgende kan du synke ned i en af ​​barernes komfortable møbler og nyde en forfriskende drink.

8. White Beach, Soma Bay

I Soma Bay ligger den fine sandstrand White Beach, som byder på en behagelig atmosfære og en dejlig dukkert i det krystalklare vand.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Egypten, find og book en rejse til Egypten eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Egypten

Hvor findes Egyptens bedste strande? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Hvad er Egyptens mest interessante byer? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Egypten!

Se alle vores rejsetips for Egypten

Egypten

  • Billig og solsikker ferie på førsteklasses hoteller
  • Verdenskendte seværdigheder og spændende udflugter
  • Dykker- & snorkelparadis i Hurghada
Læs mere om Egypten

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her