Strand i Hurghada

De bedste strande

Med sit varme klima og krystalblå hav er Egypten absolut et rejsemål for sol og bad. Her kan du nyde vidunderlige dage på strande i verdensklasse og smuk snorkling. Uanset om du vil slappe af og arbejde på din solbrændthed, eller danse rundt med vennerne til en strandfest, så har Egyptens strande noget at byde på. Udforsk de bedste strande her!

Strand i El Gouna

Sand mellem tæerne på Dream Beach

På den dejlige sandstrand Dream Beach i Hurghada kan du slå dig ned i en solstol og nyde lyden af bølgerne, inden du hopper en tur i det varme hav. Hvis du trænger til lidt træning i benene, kan du udfordre dine kære i en omgang beachvolley eller danse til de seneste hits fra højttalerne til aftenens strandfester. Der opkræves entré.

Den smukke strand Mahmya

Tag en tur til Mahmya på Giftun Island. Der er solstole samt beachvolley og snorkling. Dyk ned og oplev de smukke koraller og fisk - det er som at være i et akvarium. Du kommer hertil med båd fra Downtown eller Sultan Bey Hotel, eller ved at booke en af vores udflugter.

Hyggelige Old Vic

En af de smukkeste strande i Hurghada er Old Vic, en mere stille strand ved siden af Dream Beach. Her er der både plads til dovne dage i solstolen og aktive fornøjelser, såsom faldskærmsudspring eller bananbåd. Old Vic ligger tæt på restauranter og barer, hvilket gør denne strand til en perfekt dagsudflugt, hvis du er træt af hotellets strand og vil se noget nyt. En anden stille og smuk strand er Il Gusto i Sahl Hasheesh. Bemærk at du skal betale entré til begge strande.

Strandfest på Mangroovy Beach

For dem der kan lide at kombinere sol, bad og fest, så er Mangroovy Beach i El Gouna et perfekt valg, fordi strandfester ofte arrangeres om sommeren! På Mangroovy Beach kan du slappe af med vennerne, snorkle eller spille beachvolley. Stranden er også et populært mål for surfere, hvilket er ret sejt at se på, hvis ikke du selv vil prøve.

Moods Beach i El Gouna

Hvis du vil prøve noget andet end hotellets strand, så er Moods Beach et godt valg. Stranden ligger i udkanten af Abu Tig Marina i El Gouna, og her kan du tage mange dyp i havet og slappe af i en af barernes lækre møbler og nyde en kold drink.

Naturskønne Abu Dabbab

Hvad siger du til at snorkle og bade i en nationalpark? 40 km syd for Marsa Alam finder du en af Egyptens bedste strande, ideelt beliggende i Abu Dabbab National Park. Hop en tur i det blå og tag en snorkletur med farverige fisk, og måske en skildpadde, hvis de har lyst til det!