Sportsaktiviteter på Aqua Vista i Hurghada

Sport i Egypten

En ferie i Egypten handler ikke kun om sol og strand og afslappende dage i solstolen. Benyt dig af alle de sjove aktiviteter, som landet kan tilbyde! Her kan du blandt andet dykke, surfe og spille golf samtidig med at du nyder det solrige vejr og de smukke udsigter. 

Kitesurfing i Egypten

Kite- og windsurfing

Hvis du elsker kitesurfing og windsurfing, så skal du besøge den populære strand Elements, der ligger nær Down Town i El Gouna. Her er vinden perfekt! Hvis du ikke er til den form for vandsport, så er der meget andet at lave - hvad med at nyde solen, spille billard eller beachvolley? For at komme til Elements skal du tage bussen, der kører fra Tamr Henna Square.

Bo på et af vores Apollo Sports hoteller

Til dig, der søger både træning og sol og svømning, anbefaler vi Apollo Sports hotel Aqua Vista - powered by Playitas, som tilbyder alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie, hvor sundhed og velvære er i fokus!

Vandaktiviteter med action

Vil du have eventyr i vandet, så skal du besøge vandparken Sliders Cable Park i El Gouna. Denne Cable Park er en af verdens største, og her er alt fra wakeboard-park til vandland med stor pool med solstole samt volleyball og tennis. 

Surfernes valg

Nord for Abu Tig Marina i El Gouna breder Mangroovy Beach sig ud. Stranden er et populært opholdssted for både kitesurfere og windsurfere, men hvis du ikke lige er den største fan af disse sportsgrene, kan du i stedet snorkle, spille strandfodbold eller beachvolley. Hvis du kan lide at feste, så skal du være her i sommermånederne - ofte arrangeres der mange strandfester.

Golf

Er du interesseret i golf, bør du også besøge The Cascades, som ligger i Soma Bay på byens højeste punkt. Her nyder du en fantastisk udsigt over havet og bjergene, mens du tager en tur på den smukke 18-hullers bane. I El Gouna er der en dejlig 18-hullers bane med flere bunkers og vandhuller, der vil give dig en udfordring, uanset hvad dit handicap er. Vil du også købe nyt udstyr eller have en velfortjent drink efter en dag på banen, finder du en golfbutik og en bar ved siden af ​​anlægget. Du finder golfbanen på Steigenberger Golf Resort i El Gouna.

Boldsport

Elsker du fodbold ligesom egypterne? Så behøver du ikke at savne de store internationale landskampe i løbet af ferien. Både i Hurghada og El Gouna kan du følge de fleste af de store internationale fodboldkampe på mange af sportsbarernes storskærme. I Hurghada finder du Papas Bar placeret i den nye marina, et varmt tip til at se dine yndlingskampe, og i El Gouna kan du tage til Jobo, som ligger i Downtown ved torvet Tamr Henna. Hvis du vil opleve en egyptisk fodboldkamp, så kan du se en på en af Hurghadas lokale caféer. Vi anbefaler Retro Café og Mashrabyia på Sheraton Street i Sekala.


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Egypten, find og book en rejse til Egypten eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Egypten

Hvor findes Egyptens bedste strande? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Hvad er Egyptens mest interessante byer? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Egypten!

Se alle vores rejsetips for Egypten

Egypten

  • Billig og solsikker ferie på førsteklasses hoteller
  • Verdenskendte seværdigheder og spændende udflugter
  • Dykker- & snorkelparadis i Hurghada
Læs mere om Egypten

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her