Lost and found

Glemte sager på rejsemålene

Hvis du er på rejsemålet og har glemt noget i transferbussen, skal du hurtigst muligt kontakte vore rejseledere, som vil hjælpe dig med at eftersøge det glemte.

Hvis du efter hjemkomst til Danmark opdager, at du har glemt noget på rejsemålet eller på flyet, så henviser vi dig til vores samarbejdspartner, Lost & Found International.  De vil hjælpe dig med at efterlyse det, du har glemt, og de eftersender eventuelt fundet hittegods. Hvis vores personale finder glemte genstande på destinationen, vil dette blive opbevaret i op til 6 måneder. Bliver genstanden ikke efterlyst via Lost & Found inden for 6 måneder, vil den blive smidt væk.

Du betaler fragt og administrationsomkostninger. Dette koster fra kr. 800,-, afhængigt af hvad der skal sendes, og hvor det skal sendes fra/til.

Du vil ikke modtage en bekræftelsesmail fra Lost & Found International, når du har indsendt efterlysningsskemaet. Du får kun en tilbagemelding, hvis det efterlyste bliver fundet.

Hvis du har brug for at kontakte Lost & Found International i forbindelse med en igangværende sag, kan du skrive til dem her:  denmark@lostfound.help

Du kan læse mere om vilkårene og om Lost & Found International på deres hjemmeside.

Efterlys glemt genstand her

 

Glemte sager på flyet eller i lufthavnen

Hvis du har glemt noget på flyet eller i lufthavnen kan du også kontakte hittegodskontoret i den lufthavn, som du er rejst fra.