Tips til strander i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

De bedste strande i Dubai

Dubai er ikke kun skyskrabere, store shoppingcentre og spektakulære oplevelser. Her er der også masser af dejlige sandstrande, der indbyder til at hænge ud på en solstol og tage et skønt dyp i havet. Vi anbefaler 6 skønne strande, og hvilken du skal vælge, hvis du ønsker en bred vifte af aktiviteter, folkeliv eller fred og ro.

Strand i Dubai

Jumeirah Open Beach

Velkommen til Dubais bredeste og længste strand. Her er det ikke kun populært at solbade og bade, men også at jogge, cykle og køre på rulleskøjter på den to kilometer lange vej, der ligger lige midt på stranden. Både lokale og turister kommer her for at svømme, holde picnic eller dyrke sport. Livreddere er på stedet indtil solnedgang, og der er brusere og toiletter på stranden. Der er også kiosker, der sælger snacks og drikkevarer. Du finder stranden nedenfor Jumeirah Beach Road.

Jumeirah Beach Park

Hvidt sand og turkisblåt vand venter på denne dejlige strand. Det er hertil de fleste af hotellernes strandbusser kører. Find dit yndlingssted under palmerne eller ved vandet, hvor vinden blæser. En til to dage om ugen er kvindernes dag, hvilket betyder, at mænd ikke er velkomne. Bemærk venligst, at der skal betales entre til stranden, og at solstole og parasoller kan lejes. Der er også brusere og omklædningsrum. Åbningstider: mandag-onsdag og lørdag-søndag 07.30-22.00, torsdag-fredag ​​07.30-23.00.

Palace Beach

Ved siden af ​​luksushotellet Burj Al Arab i Al Sufouh finder du denne lille dejlige sandstrand med hvidt sand og indbydende dejligt turkisblåt vand. Her er ingen solstole eller parasoller, og du kan nyde, at det er lidt mere øde end på andre strande. Mange mennesker kommer her for at se den smukke solnedgang og den vidunderlige udsigt over luksushotellet.

Dubai strande

Kitesurfing Beach (Free Fun Beach)

Denne lille strand beliggende i en lille bugt er en af ​​de mest sporty strande i Dubai. Når vinden tillader det, vrimler det med kitesurfere. Hvis du ikke kan lide denne sport, kan du i stedet være aktiv med fodbold, volleyball eller kajak. Vil du hellere ligge og slappe af, er der parasoller. Stranden ligger bag det luksuriøse shoppingcenter Saga World i Umm Seqeim 1.

JBR Beach

Dette er den bedst beliggende strand i Dubai, da den er placeret under 'The Walk', som er et skønt strøg i Dubai Marina. Her tilbydes masser af shoppingmuligheder, restauranter og caféer. Stranden er et par kilometer bred, og du har marinaens skyline lige bag dig. Der er ingen solstole, parasoller eller toiletter på stranden, men du kan hurtigt komme ud på gaden og låne et toilet på en cafe. Bare husk at klæde dig respektfuldt, når du forlader stranden. Du kan nemt nå stranden fra en af ​​de mange små veje fra The Walk på Jumeirah Beach Road. Hvis du vil bo i nærheden af ​​JBR Beach, kan du besøge det populære hotel JA Ocean View eller Amwaj Rotana JBR.

Nasimi Beach – The Palm Jumeirah

På luksushotellet Atlantis the Palm ligger denne eksklusive strandklub, der byder på en anderledes oplevelse. På denne fantastiske hvide sandstrand er der en restaurant, en bar og gratis store og lækre solstole, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over Dubais skyline. Der er gratis adgang, men man skal bruge mindst 200 AED pr. person. Kun personer over 21 har adgang.