Dubai Mall

Dubai Mall – shoppingparadiset

Dubai Mall er verdens største shoppingcenter. På et areal på størrelse med halvtreds fodboldbaner huser ikke mindre end 1.200 butikker her. Udover alle butikkerne er der også et dinosaurskelet, et akvarium, en skøjtebane og en kæmpe biograf i centret. Dette er en af ​​de absolut fedeste oplevelser i Dubai!

Dubai Mall

Butikker for alle

Med 1.200 butikker at vælge mellem kan vi garantere for, at du finder noget, der passer netop dig. Her kan du shoppe alt lige fra bøger, slik og legetøj til brudekjoler, kameratilbehør og instrumenter. Mange af butikkerne kender du måske allerede; H&M, Topshop, Louis Vuitton og Rolex, men der findes også en hel del arabiske mærkevarebutikker og juvelerer.

I Dubai Mall er eksklusivitet kun fornavnet. Vær forberedt på at priserne her er som i Danmark eller højere. Hvis du kommer til Dubai i november, rammer du dog udsalget, og så kan du gøre virkeligt gode fund i Dubai Mall!

Tag en traditionel arabisk dragt med hjem eller hvorfor ikke købe et ægte persisk tæppe som minde? Uanset hvad du er ude efter, anbefaler vi, at du medbringer gode sko til at gå i, da det kan tage flere dage at nå alle butikker igennem. Hvis du farer vild i det gigantiske indkøbscenter, er der en bil, der kan køre dig til rette sted... ganske gratis. Det kan også være en god ide at starte din rejse med et besøg i Dubai Mall, for hvis du så har lidt tid til overs i slutningen af ferien, kan du tage retur hertil og opleve resten. 

Mad & drikke

I Dubai Mall findes der en food court, som serverer mad fra hele verden. Uanset om du har lyst til traditionel arabisk mad eller en amerikansk burger, er der plads til, at du kan slå dig ned. I Dubai Mall er der 43 caféer, 47 fastfood-steder og 59 restauranter. Du finder listen over alle spisemuligheder her. Du har aldrig langt til en restaurant uanset hvor i centeret, du befinder dig. Besøg evt. en af restauranterne, som har udsigt over Burj Khalifa eller hvorfor ikke finde et sted med den gigantiske vandfontæne som udsigt? 

Skøjtebanen i Dubai Mall

Oplevelserne

En ægte dinosaur

Hvad er et shoppingcenter uden et dinosaurskelet? Inde i Dubai Mall vogter en gigantisk dinosaur ved navn Amphicoelias brontodiploducus eller Dubai Dino, som den kaldes i folkemunde. Den blev fundet i 2008 i Wyoming, USA og blev fløjet til Dubai Mall ved indvielsen i 2014, hvor den 7,6 meter høje dinosaur blev præsenteret. Det er det mest komplette eksemplar af Amphicoelias brontodiploducus, som findes i verden. En heftig oplevelse for både store og små!

Skøjtebane i olympisk størrelse

Hvis du skulle få det for varmt efter en hel dags shopping eller bare ønsker en pause fra shopping, kan du prøve skøjtebanen, som findes inde i Dubai Mall. Ved køb af billet kan du skøjte 1 time og 45 minutter. Hvis du vil prøve noget ud over det sædvanlige, anbefaler vi et aftenbesøg efter kl. 18.00, hvor hele banen er oplyst med diskolys og Dubai Malls egne DJ's spiller de seneste hits for dig. Har du ikke medbragt dine skøjter til Dubai? Fortvivl ikke, man kan leje udstyr ved skøjtebanen. Et par skøjter koster 5 dirham (ca. 10 kroner) og du kan også købe strømper.

SEGA Republic

Selvfølgelig er der også en temapark i Dubai Mall. Her venter to etager med bl.a. 9 sjove attraktioner, 250 forskellige spillemaskiner og andet sjov for både børn og voksne. For 175 dirham (ca. 400 kroner) kan du blive her hele dagen!

Verdens største dansende fontæne

Udover verdens højeste bygning finder du også verdens største dansende fontæne lige ved siden af Dubai Mall. Hver dag kan du opleve vand- og lysshowet med 6.600 lamper og vandkaskader, som skyder 150 meter op i luften. Det svarer til en 50-etagers skyskraber i højde, og det siges at man kan se lampernes stærke lys fra rummet! Fontænen kan opleves to gange om dagen lørdag-torsdag kl. 13.00 og 13.30, fredag kl. 13.30 og 14.00 samt en gang hver halve time mellem kl.18.00 og 23.00 hver dag. Du kan med andre ord ikke gå glip af det. Hvis du vil se fontænen på nærmere hold, kan du booke en sejltur i en af bådene til en pris på 65 dirham (ca. 150 kroner).

Gigantisk saltvandsakvarium  

Dubai er stedet for verdensrekorder, og selvfølgelig har Dubai Mall også et af verdens største saltvandsakvarier med en 8 meter høj og 33 meter bred udsigtsplads, hvor du kan se direkte ind i akvariet. I akvariet findes over 33.000 fisk og havdyr, hvoraf hele 85 arter er repræsenteret. Nogle af de mest populære er hajerne og rokkerne. Du behøver ikke være urolig for at misse dem, der findes nemlig mere end 400 af dem i akvariet.

For dig som ikke synes det er tilstrækkeligt at stå på det tørre land og beundre livet under havoverfladen, findes der et stålbur, hvor du kan dykke ned i akvariet og komme helt tæt på de fantastiske fisk. Hvis du søger yderligere spænding, kan du dykke ned med flaske og dykkerudstyr i bassinet blandt de store, men ufarlige sandtigerhajer.

Godt at vide om Dubai Mall

Indkøbscenteret åbner kl. 10.00 og lukker mellem kl. 24.00 og 01.00 afhængig af ugedag.

Lige ved siden af Dubai Mall finder du Burj Khalifa – verdens højeste bygning. Du køber billetter til Burj Khalifa i Dubai Mall eller online.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her