Shopping i Dubai

Shopping i Dubai

Dubai er enhver seriøs shoppers drøm. Kort sagt er sortimentet gigantisk – her finds alt. I denne by shopper du enten i store centre eller tager til en farverig souk for at opleve en anden, lidt mere traditionel side af Dubai. Du må heller ikke gå glip af Dubai Shopping Festival, som arrangeres hvert år, hvor du kan finde luksusmærker til rigtig gode priser!

Shopping i Dubai

Shopping i Dubai

Dubai er alle seriøse shopperes drøm. Udvalget er ganske enkelt gigantisk – her finder du alt. I Dubai shopper du enten i imponerende shoppingcentre, eller i de farverige souks for at opleve en anderledes og mere traditionel side af Dubai.

Gigantiske shoppingcentre

Dubai Mall er verdens største shoppingcenter. Her findes over 1200 butikker og store kæder som Zara og Vero Moda og eksklusive butikker som Dior, Louis Vuitton og Gucci kæmper om kundernes gunst. Her finder du alt hvad hjertet begærer – og mere til! Bliver udmattet af al den shopping, kan du samle ny energi på mere end 150 madsteder, i 22 biografsale eller ved verdens største akvarium. Dubai Mall ligger lige ved siden af Burj Khalifa i bydelen Downtown Dubai.

Souk al Bahar i Dubai

Gigantiske shoppingcentre

Dubai Mall er verdens største shoppingcenter. Her findes over 1200 butikker og store kæder som Zara og Vero Moda og eksklusive butikker som Dior, Louis Vuitton og Gucci kæmper om kundernes gunst. Her finder du alt hvad hjertet begærer – og mere til! Bliver udmattet af al den shopping, kan du samle ny energi på mere end 150 madsteder, i 22 biografsale eller ved verdens største akvarium. Dubai Mall ligger lige ved siden af Burj Khalifa i bydelen Downtown Dubai.

Mall of the Emirates er måske Dubais mest berømte shoppingcenter, der huser over 500 butikker, 85 restauranter og mange caféer. Udover at shoppe kan du også bowle, spille billard og køre i minibil. Mall of the Emirates er også hjemsted for to 5-stjernede hoteller og den berømte indendørs skibakke Ski Dubai. Benyt lejligheden til at stå på ski efter en dejlig shoppingdag!

Shop i et af de mest elegante indkøbscentre i Dubai. Wafi City er inspireret af Egypten, og her er omkring 200 butikker. Her er selvfølgelig også restauranter, og under jordoverfladen er der genskabt en traditionel arabisk souk i to etager. Indendørs er der et strøg til Raffles Hotel.

Deira City Centre er et af de mest populære indkøbscentre i De Forenede Arabiske Emirater. Her finder du hundredvis af butikker med mange kendte internationale mærker. Du kan også komme her for at gå i biografen - vælg mellem 11 sale. Du finder også et madmarked og Dubais mest velassorterede købmand her.

Krydderier i Dubai

Basarer og souker

Karama Bazaar i Bur Dubai er et shoppingområde som tilbyder en masse forskellige varer til gode priser – her er noget for alle! Du kan handle tøj, accessories, møbler, souvenirs og legetøj. Selv madmarkedet er en oplevelse med friske fisk, grønsager og frugt. Stedet er et af Dubais mest populære og det er her du finde de bedste køb og tilbud. Et tip er at købe en fin ”shisha”, vandpibe, med hjem som souvenir. Her er åbent til kl. 23.00 hver dag. Husk at prutte om priserne!

I Dubai kan du opleve rigtige markeder, de såkaldte ”Souks”. Disse markeder er lidt anderledes end man oftest er vant til. Mange lokale handler selv i souks og med mulighed for at prutte om prisen kan man ofte gøre en god handel. Stemningen er livlig og vi anbefaler dig at besøge mindst en souk på din ferie, for at opleve den arabiske handelskultur. Mest populær er Dubais guld souks, der findes flere steder. Gode steder at besøge er Souk Mandinat Jumeirah, guldsouken i Jumeirah, krydderi- og parfumesouks i Deira og textilsouken i Bur Dubai.

Ouds magiske duft

Når du går rundt i shoppingcentre og i souks vil du opleve, at der dufter godt. Det er den traditionelle arabiske duft oud, der giver sig til kende. Duften stammer fra en harpikslignende substans der opstår på agertræet, når det angribes af en skimmelsvamp. Oud blandes med forskellige essenser og dufter fantastisk godt. I den arabiske verdens bruges den blandt andet som en kur til indre helbredelse. Du kan købe dette dyrebare produkt i souks og i shoppingcentre. En oplagt souvenir! Oud findes også i koncentreret olieform til brug i parfume.

Dubai Shopping Festival

Hvis du vil gøre et kup og besøge Dubai i løbet af december eller januar, har vi måske det bedste tip her! Hvert år arrangeres Dubai Shopping Festival, som får turister og shoppingelskere til at valfarte til Dubais shoppingdistrikt, hvor du kan gøre gode køb på eksklusive mærker og fylde din kuffert til randen. For dem der vil opleve noget anderledes, så tag til Market Outside The Box, her kombinerer du shopping i et dejligt udendørs miljø med foodtrucks og underholdning! Under den månedlange festival tilbydes der også spektakulært fyrværkeri over Dubais magiske skyline.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her