Ting at gøre i Dubai, her Bur Dubai

8 ting at lave i Dubai

I Dubai er der meget mere end bare skyskrabere, her kan du slentre rundt i det hippe område La Mer, besøge parker ud over det sædvanlige, spille golf i høj klasse eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en skøn spa-oplevelse! Her kan du dele vores bedste tips til dem, der allerede har oplevet de mest kendte seværdigheder!

Bastakiya, Dubai

1. Oplev gamle Dubai

Det er let at glemme, når man ser ud over alle Dubais moderne kvarterer og skyskrabere, men det gamle Dubai er faktisk stadig bevaret. Bastakiya i Bur Dubai er et af de ældste og mest atmosfæriske kulturarvssteder i Dubai. Her kan du slentre rundt i gyderne mellem huse, der ofte har gårdhaver med mange barjeel. Det bedste tidspunkt at komme her er om eftermiddagen, hvor lyset giver bygningerne et særligt glimt. Besøg også de hyggelige kunstgallerier og caféer for en kop autentisk arabisk kaffe. Mange lokale designere og billedhuggere bliver her. Et besøg på Dubais museum er et interessant historisk indslag blandt alle moderne seværdigheder.

2. Gå på spa

Besøg Talize Ottoman Spa, et af Dubais mest elegante kurbade. Det ligger på det  5-stjernede Jumeirah Zabeel Saray hotel og er bygget i en stil inspireret af de gamle osmanniske paladser. Tilføj luksus til det med noget fra det brede udvalg af behandlinger - alt fra ansigtsbehandlinger, hammam og sauna til parbehandlinger og thaimassage. Reservation er nødvendigt. Du kommer nemt hertil med taxa.

La Mer, Dubai

3. Oplev trendige La Mer

Et must-see er det Instagram-venlige og trendy område La Mer beliggende i Jumeirah-distriktet, hvor du kan kombinere strand, underholdning og shopping. Her er mange af husfacaderne udsmykket med hippe vægmalerier og lyskæder, der især om aftenen giver en hyggelig følelse. Gå en tur rundt og slå dig ned på en af ​​de mange hyggelige restauranter, barer og caféer.

4. Tag på middagscruise

En af de mest romantiske oplevelser i Dubai er Dhow Cruise, hvor du kan tage på en guidet aftentur rundt i Dubai Creek og beundre Dubais mange oplyste skyskrabere. På rejsen kan du nyde en dejlig middag og fremragende service om bord på den smukke traditionelle arabiske dhow-båd. Husk at reservere en plads på båden i tide – det hjælper din rejseleder gerne med. Eller hvorfor ikke tage med på Dubai Marina Dinner Cruise-udflugten, hvor I sammen kan nyde en elegant aften med middag på en luksusyacht.

5. Besøg Global Village

Global Village er en unik oplevelse og et must for dem, der besøger Dubai i løbet af april-oktober, hvor millioner af mennesker årligt samles for at opleve et stort udvalg af autentisk shopping, kulturelle madoplevelser, underholdning i høj klasse og meget, meget mere.

Dubai Miracle Garden

6. Dubais parker

Omkring Dubai er der fine parker at slentre rundt i, Za'beel Park er en af ​​dem. Her har du en fantastisk udsigt over Sheik Zayed Road med dens silhuet af skyskrabere. I denne smukke park er der søer, damme, løbestier, cricketbane, fodboldbane, legepladser, butikker og caféer. I hjertet af parken ligger Stargate, som er et paradis for børn! Det er en lille forlystelsespark med aktiviteter som gokarts, radiobiler, 3D-biograf, legepladser mm. Priserne varierer afhængigt af aktivitet.

Smukke Dubai Miracle Garden er en park, der ikke kan sammenlignes med noget andet i verden. Her er der en moderne stil og særlige kunstværker. Du kan gå gennem en hjerteformet tunnel, se biler dekoreret med blomster eller bare nyde den farvepragt, der omgiver dig. Parken ligger ikke langt fra Dubai Motorcity.

Bemærk venligst, at parken er sæsonåben og har et entrégebyr.

Golf i Dubai

7. Spil førsteklasses golf i Dubai

Hvis du elsker at spille golf, er du kommet til det rigtige sted! Golfbanerne i Dubai er af fremragende kvalitet og byder på en luksuriøs atmosfære. Alene Dubai Creek Golf & Yacht Clubs usædvanlige klubhus (ligner en lillebror til operahuset i Sydney) er et besøg værd, og den mest berømte bane, Emirates Golf Club, er også noget ud over det sædvanlige. Her er klubhuset af høj standard og byder på fire restauranter.

8. Begivenheder udover det sædvanlige

Besøg nogen af ​​de begivenheder, der løber i begrænsede perioder hvert år. Uanset om du er interesseret i mad, musik, både eller motorsport, så er der med garanti noget for dig! For sejlsportentusiasten er Dubai International Boat Show en sjov oplevelse. Bådelskere samles her hvert år for at se de nyeste luksusyachter og for at slentre rundt i havnen og nyde brisen fra Den Persiske Golf. For bilentusiasten arrangeres Dubai International Motor Show hvert år, fem dage dedikeret til de hestekræfter, der får munden til at løbe vand på alle motorentusiaster.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her