10 unikke madoplevelser i Dubai

Hvad med en middag 50 meter oppe i luften eller en middag under stjernerne i Dubais magiske ørken? Her har vi samlet vores 10 absolut bedste tips til unikke madoplevelser i Dubai, der passer til dig, der leder efter det lille ekstra i din ferie!

Tør du spise 50 meter oppe i luften?

1. Dinner in the sky

Vil du prøve en af ​​verdens mest unikke restaurantoplevelser? Hvis svaret er ja, så har vi måske de bedste middagstip til dig! Dinner in the sky er en madoplevelse ud over det sædvanlige og på et helt nyt niveau, for middagen serveres 50 meter oppe i luften (!). Fra middagsbordet, som løftes op ved hjælp af en løftekran, tilbydes du, udover en fantastisk udsigt over Dubai city skyline, også en kulinarisk smagsoplevelse, du sent vil glemme.

2. Middag i ørkenen

Et must, når du besøger Dubai, er at spise under stjernerne i den magiske ørken. Middagen serveres midt i de eksotiske klitter og dekorative lyssnore, der giver den hyggelige følelse. Her kan du enten booke en privat middag eller vælge at tage med på vores udflugt "Sahara - middag i ørkenen", hvor du kan nyde en skøn buffet med både internationale og traditionelle indslag.

3. Friday brunch

Friday brunch er virkelig en ting i Dubai og et must at prøve under dit besøg. Uanset om du leder efter et familievenligt brunchsted, eller du vil have lidt mere fart og spænding, tilbyder Dubai begge dele. Næsten alle brunchsteder ligger i hotellets restauranter og her finder du med garanti et brunchsted, der passer til dig! Fordi fredagsbrunch er så populært, anbefaler vi, at du bestiller bord på forhånd.

4. Afternoon tea

Afternoon tea i Dubai bør absolut være på din bucket list over ting, du kan lave under din Dubai-ferie. Her kan du blandt andet nyde en "high tea" på At.Mosphere i verdens højeste bygning - Burj Khalifa. Her kan du se ud over Dubais skyline fra 122'ende etage, mens du nyder lækre kager, scones og meget mere! Synes du, at 27 etager er højt nok, så kan vi også anbefale en afternoon tea i Burj Al Arab, der blandt andet byder på diverse småkager, kanapeer og is i skønne luksuriøse rammer. Der er tonsvis af forskellige muligheder i alle prisklasser, og du er sikker på at finde noget, du kan lide.

5. Food trucks

Et varmt tip til alle "foodies", der er trætte af de traditionelle restauranter, er at besøge en af ​​de trendy foodtrucks i Dubai. Disse er permanent placeret flere steder rundt omkring i Dubai, herunder i det hippe område La Mer og ved den populære Kite Beach. Derudover arrangeres en populær foodtruck-festival i Dubai hvert år!

6. Tagbarer

Blandt Dubais jungle af skyskrabere må du ikke gå glip af at besøge en af ​​de mange tagbarer! Nyd en god bid mad og gode drinks i dejlige omgivelser med Dubais magiske byhorisont i baggrunden. Et af vores hotteste tip er at besøge ZETA Seventy Seven, der ligger 300 meter over havets overflade i Jumeirah Beach. Her kan du nyde den spektakulære udsigt over Den Arabiske Golf og Dubais skyskrabere men også rigtig god mad og gode drinks! For dem, der leder efter noget lidt mere afslappende og trendy, anbefaler vi den Instagram-venlige Monkey Bar. Tagbaren, som ligger på 6. sal, byder på retter med latinamerikansk indflydelse og gode drinks i et herligt jungle-inspireret miljø.

Få fantastiske smagsoplevelser på Michelin-restauranten Ossiano

7. Fine dining under overfladen

Nu har du vist forstået, at madoplevelser i store højder virkelig er en ting i Dubai. Oplevelserne slutter dog ikke der, i Dubai kan du også finde unikke madoplevelser under vandoverfladen! For jer, der leder efter en anderledes smagsoplevelse, er et besøg på Restaurant Ossiano bestemt et besøg værd, restauranten, der er blevet tildelt en stjerne i Guide Michelin, byder på mad inspireret af havet. Her bliver du forkælet med en ekstraordinær smagsrejse og bliv ikke overrasket, hvis en haj eller rokke svømmer forbi middagsbordet i det gigantiske akvarium. Du finder restauranten på Atlantis The Palm hotel.

8. Traditionelle smage i den gamle bydel

Er du typen, der hellere vil prøve traditionel mad i et autentisk miljø end moderne retter på luksusrestauranter? Så er et besøg i den gamle del Al Fahidi et must for dig! Her har du mulighed for at prøve mange lokale og spændende smagsoplevelser i traditionelle arabiske omgivelser. Et af vores bedste råd er at besøge Arabian Tea House, hvor du kan nyde en traditionel arabisk morgenmad, frokost eller middag i den hyggelige gårdhave. Restauranten serverer blandt andet småretter (meze), sandwich, hovedretter eller kager til kaffesultne. Gå en tur rundt i området og find din favorit, her er der flere hyggelige restauranter, der er lidt anderledes i forhold til Dubais ellers meget moderne restaurantverden.

9. Street food

I Dubai kan du finde det meste, faktisk kan du endda finde rigtig gode "hole in the wall" steder! Hvis du leder efter ægte arabisk streetfood, så tag til et af de ældste områder i Dubai, nemlig Bur Dubai. Her kan du prøve streetfood fra alle verdenshjørner med alt fra arabiske, pakistanske eller indiske retter. I området Al Satwa kan du også finde masser af overkommelig og god street food, her skal du besøge Al Mallah hvor du kan smage en af ​​Dubais måske lækreste shawarma.

10. Michelin restauranter

Dubai vrimler med gode restauranter og for feinschmeckeren er der flere restauranter, der er blevet tildelt både en og to stjerner i Guide Michelin 2022, verdens absolut fineste pris. For dig med stor interesse for mad, skal et besøg på en af ​​de prisvindende restauranter stå på din bucket list!

Restauranter med to Michelin-stjerner:

 • Il Ristorante - Niko Romito

 • STAY by Yannick Alléno

Restauranter med 1 Michelin-stjerne:

 • 11 Woodfire

 • Al Muntaha

 • Armani Ristorante

 • Hakkasan Dubai

 • Hoseki

 • Ossiano

 • Tasca by Jose Avillez

 • Torno Subito

 • Tresind Studio


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her