Restauranter i Dubai

Vores tips til de bedste restauranter i Dubai

Det er kort afstand mellem spisestederne i Dubai – her ligger gourmetrestauranter og fastfoodsteder på næsten hvert gadehjørne. Vi har udvalgt nogle af vores egne favoritter for at gøre det lettere at navigere blandt Dubais store udbud af spisesteder.

Mad i Dubai

At.mosphere – middag med udsigt

Her kan du nyde en cigar og en af bartenderens signaturcocktails oppe i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Giorgio Armani måtte tage hele vejen op til 122. etage for at kunne udforme designet af interiøret på den eksklusive restaurant. Her kan du spise en god middag og à la carte-frokost til rimelige priser, taget restaurantens placering og udsigt i betragtning!

Trader Vic’s – Cocktailbar, livemusik og mad

Trader Vic's i Dubai er en farverig cocktailbar i polynesisk stil. Her serveres tropiske drinks og moderne asiatisk fusion food til livemusik. Det var på Trader Vic's filial i Californien, hvor Victor J. Bergeron opfandt den verdenskendte (og populære) romdrink Mai Thai i år 1944. Derfor kan du her nyde en Mai Thai lavet efter originalopskriften! Baren har også en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde udsigten over kanalen, som slingrer sig rundt om hele området. Bestil en crispy duck, en tika tika puka puka – og til det: selvfølgelig en Mai Tai! Adresse: Souk Madinat Jumeirah. Tlf.: +971 4366 5646

Al Hallab Restaurant & Sweets – libanesisk i Dubai Mall

De fleste gode restauranter i Dubai ligger på hotellerne eller inde i indkøbscentrene. Den mindre kæde, Al Hallab Restaurant & Sweets er blandt andet beliggende i Dubai Mall, og denne vidunderlige libanesiske restaurant tilbyder sine gæster en betagende udsigt over det smukke springvand og Burj Khalifa. Derudover kan restauranten prale af en mængde førsteklasses retter på menuen, såsom baba ganoush og fattoush eller mere kendte retter som mixed grill. Der sælges ingen alkoholholdige drikkevarer på Al Hallab.

Æble the

Warehouse - billig brunch i Dubai

Er du i bydelen Al Garhoud, skal du opleve den fantastiske og prisvenlige brunch på Warehouse, som ligger på hotel Le Meredien Dubai. Her kan du spise og drikke dig mæt i en overdådig buffet – du kan lægge 100 AED til, så kan du nemlig vælge mellem et ubegrænset antal øl. Du kan også vælge en mojitobrunch. Husets vin indgår i priserne. Brunch serveres mellem kl. 13.00 og 15.45. Stemningen er livlig og hyggelig, og her kan man sagtens bruge sin eftermiddag og aften. Vi vil anbefale, at du reserverer bord. Adresse: Warehouse, Le Meredien Dubai, Al Garhoud, Dubai, tlf.: +971-470 226 15.

Social house - mad fra hele verden i Dubai

På Social House venter en fantastisk menu med lækkerier fra hele verden. Her kan du måde få sushi, græsk salat, pizza, pasta, hamburger, fisk, kød og meget mere – du bestemmer selv. Sid indendørs eller udendørs på terrassen. Udenfor har du en magisk udsigt til det verdenskendte fontæneshow ved Burj Khalifa. Få en uforglemmelig oplevelse mens du spiser – bedre bliver det ikke! Tlf.: +971-433 986 40.

Fogueira - brasiliansk restaurant med udsigt 

En oplevelse som du som du sent vil glemme er ligeledes en middag på den brasilianske restaurant Fogueira. Restauranten er nemlig beliggende på 35. etage på hotel Ramada Plaza og har en fantastisk udsigt ud over Dubai Marina og den kunstige ø Palm Jumeirah. Reservation anbefales. Adresse: Ramada Plaza Jumeirah. Tlf.: +971-443-988 8830.

Al Hadheerah - en oplevelse udover det sædvanlige i Dubai

At besøge Al Hadheerah på Bab Al Shams er noget af det bedste, som du kan gøre under dit besøg i Dubai. Al Hadheerah ligger midt i ørkenen og er en udendørsrestaurant i høj klasse. Her tilbyder de ikke bare virkelig lækker mad, men også en masse aktiviteter som sang, mavedans, folkedans og smukke henna-tatoveringer. Dette er en luksuriøs oplevelse ud over det sædvanlige.

Skaldyr i Dubai

Pierchic - skaldyrsrestaurant i topklasse

På den lille mole uden for hotel Al Qasr ligger en af Dubais bedste skaldyrsrestauranter, Pierchic. Restauranten siges at have den bedste udsigt over den Arabiske golf. Her kan du nyde en romantisk middag i topklasse! Reservation kræves. Adresse: Pierchic, Al Qasr Hotel, Madinat Jumeirah, Jumeirah Road, Dubai. Tlf.: +971-436 667 30.

Armani/Mediterraneo - femstjernet luksus luksus

Mediterraneo er en restaurant, der drives af Armani. Denne femstjernede restaurant byder på frokost og middag i topklasse – og tilberedes af en af Dubais bedste kokke. Få en fantastisk aften i stilfulde og luksuriøse omgivelser, og mens du nyder din mad, så kan du følge med i det flotte fontæneshow lige uden for vinduet eller gå ud på terrassen. Reservation kræves. Adresse: Mediterraneo, Burj Khalifa, Downtown Dubai. Tlf.: +971-488 834 44.

Shimmers – for de sofistikerede

Denne strandlounge (se billedet ovenfor) har en fantastisk beliggenhed lige ved havet og serverer førsteklasses mad, såsom supper, wraps, pasta og andre lækkerier. Vores bedste tip er den stærkt krydrede tomatsuppe med citrongræs. Og hvorfor ikke slutte måltidet af med en shisha (vandpibe) eller en god drink? Adresse: Hotel Mina a'Salam, Jumeirah.
Tlf.: +971 4 366 6730

Zaatar W Zeit – hurtigt og nemt

I fastfoodkæden Zaatar W Zeit kan man hurtigt og nemt købe lækre salater, pizzaer, wraps og sandwiches – perfekt til når du er på farten. Kæden er mest kendt for sine gode kyllingewraps. Du finder restauranterne i de fleste shoppingcentre og på Jumeirah Beach.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her