Burj Al Arab – et af verdens mest luksuriøse hoteller

Burj Al Arab – luksus på højt niveau

Burj Al Arab er hotellet med de syv stjerner (ud af fem mulige). Her får du en ekstraordinær service: din egen butler, mulighed for at leje en Rolls-Royce med chauffør eller hvorfor ikke booke en helikoptertransfer og gøre en storslået entré.

Verdens eneste syvstjernede hotel

Lad os starte med at præcisere dette med de syv stjerner. Hvordan er det muligt? Det er det egentlig heller ikke, hotellet er klassificeret som "femstjernet deluxe", men har alligevel formået at få tilnavnet "verdens eneste syvstjernede hotel" af den simple grund, at det er så utroligt luksuriøst, at det ender i sin egen klasse.

Med panoramaudsigt over Den Persiske Golf

Hotellet, som er en del af luksushotelkæden Jumeirah, var, da det blev indviet i 2009, verdens højeste fritstående hotel med 60 etager 321 meter op i luften. Navnet er ikke tilfældigt, Burj Al Arab betyder "Arabernes Tårn". Hotellet, der er bygget i form af et sejl, ligger på sin egen ø med panoramaudsigt over Den Persiske Golf

En drøm i marmor og guld

Hele 2.000 kvadratmeter af hotellets indre er dækket af 22 karat bladguld, og marmoren er den samme type, som Michelangelo engang brugte. Her finder du et udvalg af barer og 9 restauranter i verdensklasse - alle med deres eget særpræg. Fiskerestauranten Al Mahara har for eksempel en glasvæg ud mod et kæmpe akvarium, mens Sky View Bar hænger 200 meter over havet. Talise Spa, fire pools, privat strand og gratis adgang til Wild Wadi Water Park er også noget, gæsterne på Burj Al Arab kan se frem til.

Overdådige suiter

Alle 202 suiter (der er ingen almindelige dobbeltværelser på hotellet) har vinduer fra gulv til loft, så udsigten er ganske imponerende. I suiterne finder du en guld-iPad, en 21-tommer iMac og et interaktivt HD-tv. Den mindste suite er på 169 kvadratmeter og en overnatning på hotellet koster fra omkring 14.000,- og opefter.

Kronen på værket er den kongelige suite, som består af 780 kvadratmeter luksus, inklusiv egen spisestue, biograflounge, butler, chauffør, en roterende seng og et helt fantastisk guld- og marmorbeklædt badeværelse med spabad. Her kan du regne med at betale omkring 200.000,- for en nat.

Afternoon tea på Burj Al Arab  

Burj Al Arab er ikke en del af Apollos hoteltilbud i Dubai, men hvis du er nysgerrig på hotellet og vil kigge forbi uden at skulle booke en suite, kan vi anbefale at booke en afternoon tea på Burj Al Arab, som inkluderer en luksuriøs High Tea med pålæg, småkager, is, te og kaffe i SkyView Bar oppe på 27. etage, dette kan du booke via hotellets hjemmeside. Det er selvfølgelig også muligt at bestille bord i en af ​​hotellets restauranter, men afternoon tea er den mest overkommelige mulighed.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her