Bedømmelse af Hilton Dubai The Walk

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

4028 bedømmelser
Meget godt
 
2374
Godt
 
1107
Middel
 
327
Mindre godt
 
113
Dårligt
 
107

5 nyeste bedømmelser

13-02-2020

Indlæg af 459clausj Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Virkelig dejlig oplevelse

Jeg tror aldrig, jeg har følt mig så velkommen på et hotel som på Hilton The Walk. Personalet er ekstremt service-minded, og hotellet ligger bare godt i Dubai. Vi vender tilbage til dette hotel næste gang, vi skal til Dubai.

 
27-01-2017

Indlæg af hanskristianv Arras, Frankrig

Super beliggenhed og god service

Fantastisk god beliggenhed på JBR Walk. Fås ikke meget bedre. Boede i en stor lejlighed med fin altan, køkken og vaskemaskine. Supermarked lige ved siden af til indkøb af snacks og drikke kan anbefales. Generelt var mad/drikke dyrt på hotellet, kvaliteten var dog også fin. Man skal krydse gangbro til Hilton Jumeriah Beach Hotel for at få adgang til en ordentlig swimming pool hvor der er sol, samt stranden. Det tager ca. 5-7 minutter fra man forlader værelset til man er på stranden - primært fordi der er for få elevatorere, så dem skal man ind i mellem vente på. Strandområdet er til gengæld virkelig lækkert. Gratis liggestole kun til hotellets gæster og med mulighed for servering. Beach baren serverede rigtig god mad, som dog var lidt dyr. Morgenmaden var god, men ikke noget ekstraordinært. Får god bedømmelse på beliggenhed, adgang til strand og generelt god service når vi bad om noget. Tættere på 3 stjerner end 5.

 
02-01-2017

Indlæg af Pia S Støvring, Danmark

Skønt hotel i et dejligt område

Vi var 6 piger afsted i en dejlig stor lejlighed. Fantastisk udsigt over vandet fra lejligheden. Super service og rengøring. Hotellet ligger i et dejligt område med restauranter og butikker. Der er adgang til stranden via Hilton Jumeirah Beach Hotel. Gratis strandstole og parasoller. Vi fik en rigtig fin pris på morgenmad - tak for det :-)

 
13-04-2016

Indlæg af Sine B Aalborg, Denmark

Centralt beliggende med god service

Kan helt sikkert anbefales. Udgang til The Walk, hvor der findes mange lækre restauranter, strand samt nem mulighed for at få en Taxi til anden lokation. Det er meget dyrt at købe mad og drikke på hotellet, så besøg det lokale supermarked i stedet.

 
16-03-2016

Indlæg af MthDK

God beliggenhed og gode muligheder!

Hotellet ligger godt i JBR. Morgenmad ok, ikke overdådigt som nogle andre Dubai hoteller men OK. God og hurtigt service i receptionen. Effektivt at taxa kører lige til døren i receptionen, og din bagage bliver sendt op med det samme. Ali i alt en god oplevelse.