Hilton Dubai Jumeirah

 • • Eksklusivt hotel
 • • Nær stranden

Hotel Hilton Dubai Jumeirah ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Nyd det varme vand og de frodige palmer. Besøg den afslappende spa-afdeling eller nyd solnedgangen med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage med udsigt over den arabiske bugt.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt havde en fin standart. Vi havde halvpension og kunne hver dag selv bestemme om det var frokos...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Dubai Jumeirah er et dejligt og børnevenligt hotel, beliggende direkte på den skønne Jumeirah Beach. Her er en pool, separat børnepool, solstole og parasoller. Smuk have med svajende palmer. Her er en buffetrestaurant, en italiensk á la carte restaurant og et latinamerikansk steakhouse. I den livlige lobby er der en moderne café, som blandt andet serverer afternoon tea, samt en sportsbar. På 10. etage findes en skybar med fin udsigt over havet. På hotellet er der desuden også en bar.

Gratis fitnesscenter, som er døgnåbent. Spa med mange forskellige behandlinger mod betaling. Gratis sauna og jacuzzi. Legeplads og børneklub i hotellets regi. Gratis wifi i receptionen. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i nærheden af restauranter/caféer. Faciliteterne deles med søsterhotellet Hilton The Walk.

Hotellet ligger ved det trendy "The Walk" i marinaen, som har et stort udbud af restauranter, shopping og underholdning. Hotellet ligger ca. 25 km. fra Dubai Mall og Burj Khalifa. Vær opmærksom på at hotellet er delt op i to bygninger. Støj fra byggeri samt musik fra poolområdet kan virke forstyrrende. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension. Nytårsmiddag. Helpension mod tillæg.
Sommer: Halvpension.

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

 • Dubai er i stor vækst, og der er mange byggerier rundt omkring i emiratet. I området udenfor hotellet er der i øjeblikket byggearbejde.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Besøg verdensudstillingen Expo Dubai

Flyv med Emirates til De Forenede Arabiske Emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 og få gratis dagsbillet til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds - Creating the Future" og udstillingen har tre områder: muligheder, mobilitet og bæredygtighed.

Cirka 4 uger før afrejse modtager du din flybillet fra Emirates, og du kan derefter logge ind og hente din Expo-billet på Emirates hjemmeside.

Læs mere om Expo Dubai

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai er et hotel i topklasse. Her bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.