Mercure Barsha Heights

På Mercure Barsha Heights bor du i rummelige lejligheder eller suiter på et moderne hotel med en perfekt beliggenhed i Dubai. Byens attraktioner og underholdning er inden for rækkevidde, og til afslappende dage tilbyder hotellet pool samt spa-behandlinger og flere restauranter. Her får du en skøn ferie!


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. 2-værelses suiter for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var ok værelser, rigtig god usigt fra 35 etage, og placeringen lige ved metroen var super god.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 16 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På ottende etage i Mercure Barsha Heights er der en udendørs pool for voksne og en dejlig skyggefuld børnepool til de yngre gæster. Der er også en poolbar, der serverer enkle snacks.

Hotellet har barer og flere restauranter, såsom Day and Night som serverer internationale retter til frokost og middag, der er også mere simple retter som pasta, pizza, salater og sandwich, det er også her du spiser din morgenmad. Exit Sports Bar har skærme, der viser forskellige sportsbegivenheder, og for dem, der ønsker at slappe af og måske se fodbold til frokost eller Formel 1 til middag, er dette stedet at komme. Hos Code 8 Mixolounge kan du hygge dig og blive underholdt på dansegulvet, mens du venter på din mad, og du kan spise og drikke til langt ud på natten. I lobbyen er der Café Social, hvor du kan få noget lettere at spise fra morgen til aften ledsaget af noget fra en menu med mocktails og kaffe.

I nærheden af poolområdet er der et fitnessrum og en squashbane, der kan benyttes mod betaling. Vil du forkæle dig selv, tilbyder hotellet mod betaling også skønne spabehandlinger.

Wifi er inkluderet på hele hotellet.

Hvis du vælger Mercure Barsha Heights til din ferie i Dubai, får du et hotel med en strategisk beliggenhed tæt på mange af de store attraktioner – du behøver ikke gå glip af noget! Det er tæt på metroen, som kan tage dig videre til attraktioner såsom Mall of Emirates med Ski Dubai, Wild Wadi Water World og Burj Al Arab, som alle kan nås inden for fem kilometer fra hotellet. Lidt længere er det til Burj Khalifa og Dubai Fountain ved Dubai Mall. Taxaer er den nemmeste måde at komme rundt på, og efter vores standarder er taxaer i Dubai stadig ret billige.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet, samt frokost- eller middagsbuffet)

Tilkøber du halvpension og er på hotellet nytårsaften, serveres halvpension som morgenmad og frokost.

Alle hoteller i Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

Hotel Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har en perfekt beliggenhed i Dubai Al Barsha, hvis du vil besøge både Dubai Downtown og Dubai Marina. Hotellet ligger kun nogle få minutters gang fra det enorme shoppinggalleri Mall of the Emirates. I midten af hotellet er der et lille poolområde, og to gange om dagen kører der en bus gratis til Jumeirah Beach.