2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med udsigt over byens skyline. Soveværelse og kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med køleskab, komfur, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser eller badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 58-63 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

2-værelses suite

2-værelses suiter med balkon, nogle med udsigt over byens skyline. To soveværelser og et opholdsrum. Et soveværelse med en enkeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser, et med badekar og et med bruser, toilet i begge. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 105 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Suite

Suiter med balkon, nogle med udsigt over byens skyline. Soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.