St Raphael Resort & Marina

St Raphael Resort & Marina er et fint hotel lige over stranden og marinaen St Raphael, lige uden for Limassol. Her kan du slappe af ved fire dejlige pools for både voksne og børn og i hotellets spa. Hotellets All Inclusive er værd at tilkøbe hjemmefra, da der er et stort udvalg af restauranter med smag fra Thailand, Cypern og Italien og desuden et stort udvalg af veganske og vegetariske retter.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-5 personer, heraf 2 børn. Executive-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mellem hotellet og stranden er en dejlig have, hvor du kan slappe af med en bog under en palme og derefter tage en dukkert i havet. St Raphael Resort & Marina har to pools, en med poolbar og en med vandrutsjebaner, samt to børnepools, hvoraf den ene har parasol/overdækning. Der medfølger solstole, parasoller samt pool- og badehåndklæder ved alle pools, til haven og på stranden.

Hotellet har to buffetrestauranter, flere à la carte restauranter og to barer. I Octagon kan du spise morgenmad og frokost og i Palladium kan du spise middag. Alakati Cyprus Taverna serverer cypriotiske mezes samt kød- og fiskeretter, åben til middag. Splash Street Food Restaurant serverer street food i løbet af dagen, såsom salater, souvlaki, burgere og meget mere. Seashells Healthy Living Vegan Restaurant serverer 100% veganske retter, restauranten ligger nede ved stranden og har åbent dagligt fra tidlig morgen eller tidlig aften, frokost serveres midt på dagen. Hvis du vil prøve et af verdens bedste køkkener, bør du besøge den thailandske restaurant Golden Monkey Authentic Thai Restaurant, åben til middag. I Ristorante Dolce Vita serveres det bedste af det gode italienske køkken og her kan du spise middag. Alle restauranter serverer veganske og vegetariske retter og har også glutenfrie muligheder. Hotellet har to barer, Captains Bar & Terrace, hvor du kan få noget forfriskende at drikke, men også lette snacks og en swim up-bar ved poolen.

I hotellets spa er der fitnessrum, sauna, dampsauna jacuzzi og en indendørs pool - opvarmet fra november-marts. Spa-behandlinger mod betaling. To tennisbaner med kunstgræs - ketsjere og bolde kan lånes, aftenbelysning mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 med engelsktalende personale. Legeplads. Spil. Daglige aktiviteter såsom bueskydning, bordtennis og aerobic. Du kan også leje en cykel på hotellet. Aftenunderholdning et par aftener om ugen. På stranden er der et dykkercenter og diverse vandsport - mod betaling.

Strygejern kan lånes i receptionen. Inden for gåafstand fra hotellet finder du butikker, barer og restauranter. Det er omkring 12 kilometer til centrum af Limassol. Lokale busser til Limassol er lige udenfor hotellet.

Stranden nedenfor er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Prisen garanterer vandkvalitet, god badesikkerhed, god miljøinformation til besøgende, korrekt behandling af den lokale natur og flere andre miljø- og kvalitetskriterier. Blå Flag er et af verdens mest anerkendte miljømærker, der tildeles strande, lystbådehavne og bæredygtige bådturismeoperatører.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmaden serveres i buffetrestauranten Octagon kl. 07.00-10.30 og middagen serveres i buffetrestauranten Palladium kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Octagon, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i restauranten Octagon, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i restauranten Splash Street Food Restaurant, kl. 10.30-12.00 og kl. 15.30-18.00 og frokost fra menuen kl. 12.30-15.00
 • Frokost i Seashells Healthy Living restaurant, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet i Palladium restaurant, kl. 19.00-22.00
 • Middag i restauranten Alakati Cyprus Taverna, kl. 19.30-22.00
 • Middag i restauranten Ristorante Dolce Vita, kl. 19.30-22.00
 • Lokale og internationale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00
 • En flaske vand på værelset, genopfyldes dagligt
 • Vand og sodavand i minibaren, genopfyldes en gang om ugen
 • Kano og vandcykel, begrænset antal timer pr. dag og uge

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 15.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Limassol

Park Beach

Park Beach ligger direkte ovenfor den fine sandstrand i Limassol. Her venter afslappende dage ved poolen eller i en solstol på stranden. Hotellet har to restauranter, heraf en buffetrestaurant og en à la carte-restaurant. Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum.