Park Beach

Park Beach ligger direkte ovenfor den fine sandstrand i Limassol. Her venter afslappende dage ved poolen eller i en solstol på stranden. Hotellet har to restauranter, heraf en buffetrestaurant og en à la carte-restaurant. Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 4,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Park Beach har et poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Hotellets buffetrestaurant serverer cypriotiske og internationale retter, og her kan du spise morgenmad, frokost og middag. I hotellets à la carte-restaurant, Mesoyios Fish Taverna, kan du prøve nyde delikatesser. Poolbaren serverer lette retter i løbet af dagen og tidlig aften og drinks, og om aftenen bliver baren en cocktailbar med lidt underholdning.

Ønsker du at dyrke motion på din ferie, har hotellet et fitnessrum. Massage, sauna og dampbad mod betaling. Billard mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet samt trapper til poolområdet. Hotellets have og en strandpromenade adskiller hotellet fra stranden. Gennemkørselstrafik, der kan opfattes som forstyrrende for nogle værelser. Ca. 5 kilometer til marinaen i Limassol. Busstoppested uden for hotellet. Omkring hotellet er der et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og pubber.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Når voksne tilkøber halvpension hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 19.00-21.15.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Snacks som frugt, sandwich, salat, pasta og søde sager, kl. 10.30-11.30
  • Is, kl. 11.00-12.00 og kl. 16.00-18.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.15
  • Snacks og lokale drikkevarer kl. 15.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.15
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og sodavand ad libitum til frokost og middag og kl. 10.30-11.30, 15.00-18.00 og 21.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Limassol

St Raphael Resort & Marina

St Raphael Resort & Marina er et fint hotel lige over stranden og marinaen St Raphael, lige uden for Limassol. Her kan du slappe af ved fire dejlige pools for både voksne og børn og i hotellets spa. Hotellets All Inclusive er værd at tilkøbe hjemmefra, da der er et stort udvalg af restauranter med smag fra Thailand, Cypern og Italien og desuden et stort udvalg af veganske og vegetariske retter.