Coral Beach Hotel & Resort

Coral Beach Hotel & Resort er et pænt og stateligt hotel med en stor dejlig have, flere pools, hvoraf den ene har vandrutsjebaner og på begge sider af den lille havn er der sandstrande. Hvis du tilkøber All Inclusive, har du flere restauranter at vælge mellem. Her kan du spille tennis og slappe af i hotellets spa og tage kurser i både maling og tegning.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Garden Room for 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-suite med privat pool for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Coral Beach Hotel & Resort har et stort poolområde med stor pool og børnepool samt poolbar og et mindre område med aktivitetspool med to vandrutsjebaner. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder er inkluderet ved begge pools.

Hotellet har flere restauranter og barer at tilbyde. Armonia Restaurant er hotellets buffetrestaurant og her serverer morgenmad, frokost og middag, og der er vegetariske, veganske og glutenfrie retter, som kan bestilles fra en menu. Buffetrestauranten Coral Restaurant serverer det bedste fra asiatiske retter til middag. À la carte-restauranten Calypso serverer retter med indflydelse fra det franske køkken. À la carte-restauranten Romazzino er en gourmetrestaurant. Limani Fish Taverna serverer mad fra køkkener rundt om i Middelhavet og er placeret nede ved hotellets havn, hvor du kan spise en god middag. Gusto d'Italia bringer de bedste smage frem fra det italienske køkken. Rotisserie Restaurant serverer snacks og er kun åben for All Inclusive-gæster. À la carte-restauranterne er åbne alt efter hotellets belægning og vejrforhold. Dresscode - lange bukser i à la carte-restauranterne. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. I poolbaren kan du spise lette måltider og få noget forfriskende at drikke i løbet af dagen.

I hotellets spa er der opvarmet indendørs pool, sauna, jacuzzi og dampbad samt spabehandlinger og massage, alt sammen mod betaling. Fire tennisbaner og en squashbane. Du kan også deltage i aerobictimer, spille beachvolley og træne i fitnessrummet. Billard og spillelokale mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 3-12 år med engelsktalende personale. Cykeludlejning. Hotellet har et Arts & Crafts center, hvor du kan deltage i forskellige kurser og prøve dig frem i at male malerier og porcelæn, dreje og lave forskellige typer masker.

Wifi på hele hotellet er inkluderet. Strygerum. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. De to badebugter under hotellet består af sand med elementer af brosten. Nederst ved kysten er der nogle stenblokke.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Armonia, kl. 07.00-10.00
 • Snackbuffet i Rotisserie-restauranten eller i Calypso-restauranten, kl. 10.30-12.00 og kl. 15.30-17.30
 • Frokostbuffet i restauranten Armonia, kl. 12.30-15.00
 • Frokost/Street Food fra menuen i poolbaren, kl. 12.30-17.00
 • Middagsbuffet i restauranten Armonia, kl. 19.00-22.00
 • Afternoon tea, is, kager og shakes i Dionyssos lobbybar og i poolbaren, kl. 16.30-17.30
 • Lokale og udvalgte internationale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00
 • Entre til hotellets spa hvor du kan benytte pool, sauna, jacuzzi og dampbad

Du kan spise et begrænset antal middage i à la carte-restauranterne nedenfor under dit ophold. Se hotellets All Inclusive-program på hotellet.

 • Middagsbuffet i den asiatiske restaurant Coral, kl. 19.00-22.00
 • Middag i à la carte-restauranten Gusto d`Italia, kl. 19.00-22.00
 • Middag i à la carte-restauranten Romazzino, kl. 19.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 18.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Vejen uden for hotellet bliver renoveret frem til 30. april 2024, hvilket betyder, at transferbussen holder ca. 10 minutters gang fra hotellet, indtil arbejdet er færdigt.