Prag rejsetips

Rejsetips for Prag

Vi har samlet vores bedste tips for en weekend i Prag. Lad dig inspirere af alt, man kan se og lave i Prag. Vi giver tips til nogle af Prags mest interessante seværdigheder, og om hvilke restauranter og caféer, der er værd at besøge.

Hvorfor rejse til Prag?

Undrer du dig over, hvorfor din næste weekendrejse bør gå til Prag? Vi giver dig de bedste grunde! Gå ikke glip af den smukke hovedstad i Tjekkiet.

Læs mere

Oplevelser i Prag

Prag har med sin flere tusind år gamle historie udviklet et stort udvalg af museer, mange smukke kvarterer at slentre rundt i og vaner og skikke, som du som turist kan afprøve.

Læs mere

Prags seværdigheder

Carl Rüster er forfatteren til guidebogen Mit Prag og deler her nogle af sine bedste tips til seværdigheder i Prag. Oplev guldkorn som Karlsbroen, Billardpaladset og Mánes.

Læs mere

Bydele i Prag

Det centrale Prag kan deles op i fem bydele; Den Gamle By (Stare Mesto), Den Nye By (Nove Mesto), Den Lille By (Malá Strana), Det Jødiske Kvarter (Josefov) og slotsklippen (Hradcany). Lær alle bydelene at kende her!

Læs mere

Shopping i Prag

Vil du have styret din shoppelyst under din ferie i Prag? Det er helt sikkert muligt! For her venter både shoppingcentre, markeder, outlets og gader med masser af butikker.

Læs mere

Restauranter i Prag

Carl Rüster, forfatteren til guidebogen Mit Prag, giver tips til syv kroer, caféer og restauranter i Prag som er et besøg værd. Han fortæller også om, hvordan man gør, når man besøger en traditionel tjekkisk kro.

Læs mere

Øl i Prag

Prag kan virkelig beskrives som en ægte ølby. Her kan du gøre det meste i øllets tegn; besøge bryggerier, gå på ølmuseum, tage til ølsmagning og meget mere. Vi har samlet vores bedste øltips her. 

Læs mere

5 steder du ikke må gå glip af i charmerende Prag

Følg med vores kollega Mira, der arbejder i marketingafdelingen i Stockholm, og læs om hendes weekendtur til Prag.

Læs mere her

Find og book rejsen her