shopping_i_prag

Shopping i Prag

Vil du have styret din shoppelyst under din ferie i Prag? Det er helt sikkert muligt! For her venter både shoppingcentre, markeder, outlets og gader med masser af butikker

Shoppinggader i Prag

Det findes kun få ”rigtige” shoppinggader i Prag, og de ligger i den nye del. Ved Václavské námesti og Na Příkopě venter velkendte butikskæder og store varehuse.

Shoppingcentre i Prag

Der findes flere shoppingcentre i Prag, hvoraf to er lidt mere kendte. Palladium er mest populær, med ca. 170 butikker. Palladium ligger ved Náměstí Republiky, centralt i Prag. Det næststørste shoppingcenter hedder Centrum Chodov og har ca. 120 butikker.

Outlets i Prag

I Prag findes et godt outlet, der hedder Fashion Arena Prague Outlet. Her findes bogstaveligt talt alt, du kan tænke dig; tøj, sko, accessories, tasker, legetøj osv. Outlettet har åbent året rundt kl. 10.00-20.00. Med offentlig transport tager det ca. 35 minutter. Du skal tage metroen til Depo Hostivař og siden bus til stationen med samme navn som outlettet.

Markeder i Prag

Havelske Trziste er det eneste marked i Prag, der er åben året rundt. Markedet ligger ved gågaden Melantrichova, og menes at have eksisteret siden 1200-tallet. På Havelske Trziste sælges alt lige fra krimskrams til frugt og grøntsager. Det er dagligt åben kl. 09.00-18.00.

Den sidste lørdag i hver måned er der loppemarked på Tylovo náměstí, centralt i Prag. Udbuddet er svært at forudse, da der kan være alt lige fra skrot til super fine ting.

Bondens marked er altid en favorit. Under den varme del af året holder markedet Naplavka åbent i det centrale Prag, hver lørdag kl. 08.00-14.00.

Se flere rejsetips til Prag