Oktoberfest i Tyskland

Oktoberfest i Tyskland - oplev den store tyske folkefest i 2022!

Mere end 6 millioner mennesker valfarter årligt til den stolte tyske tradition - Oktoberfest. Tag afsted, nyd stemningen og oplev tysk mad- og ølkultur når den er bedst! Med Apollo kan du selv sammensætte din oktoberfest-rejse med fly+hotel til Tysklands største byer, Hamburg, Berlin og den største oktoberfest af dem alle i München.

Desværre er oktoberfesterne 2021 aflyst pga. covid-19 - men forhåbentlig vender de tyske folkefester tilbage i 2022. Følg med her på siden, hvor vi vil opdatere når der er nyt.

Billetter til øltelte og oktoberfest arrangementer på rejsemålet skal bestilles direkte hos den respektive lokale arrangør.

Find din oktoberfest i Tyskland

Fly+hotel til Oktoberfest i Berlin

Du kan opleve den store oktoberfest i Berlin. Festlighederne foregår på Kurt-Schumacher-Damm nær Tegel lufthavnen. Desuden er der også en mindre oktoberfest på Alexanderplatz.

 
Søg og bestil

Fly+hotel til Oktoberfest i Hamburg

Oktoberfest fejres efter alle kunstens regler i Hamburg. Blandt andet dagligt hos Hofbraü an der Alster og på flere forskellige lokationer rundt i byen, hvor der er livemusik og ægte wiesn øl.

 
Søg og bestil

Fly+hotel til Oktoberfest i München

I München finder du Tysklands største oktoberfest, hvor de mere end 6 millioner årlige besøgende gør denne begivenhed til verdens største ølfestival og en fantastisk folkefest. 

 
Søg og bestil