Restaurant i Hua Hin

5 gode restauranter i Hua Hin

Eftersom Hua Hin er en stor og veletableret ferieby, er der mange gode restauranter at vælge imellem. De fleste asiatiske retter er repræsenterede her, såvel som et bredt udvalg af vestlig mad, hvis du vil have en vis variation fra den gode thailandske mad. Her anbefaler vi fem af vores favoritter.

Middag med udsigt

Coco 51 har en smuk havudsigt og afslappende atmosfære. Restauranten serverer både thailandsk og international mad, og menuerne opdateres løbende af kokkene. Nogle gange er der livemusik (oftest i weekenden). Vi anbefaler den bedst til middag. Hvis du vil være sikker på at få en god plads, så bør du booke bord på forhånd. Adresse: Soi 51, Hua Hin.

Mad i Hua Hin

Seaside – et sikkert kort

En af de første rigtig populære restauranter i Hua Hin. Seaside ligger på en sidegade til Hilton. Både store og små familiemedlemmer hjælper med serveringen, og der er livemusik om aftenen. Tip! Stegte ris med ananas, cashewnødder og rejer er en af de bedste retter på denne restaurant! Adresse: 31/4 Naresdamri Road.

Byens bedste rejer?

Baan Itsara i Hua Hin er favoritrestauranten blandt lokalbefolkningen og blandt familier fra Bangkok, som er på et weekendbesøg i Hua Hin. En gammel trævilla i traditionel stil ombygget til en restaurant, havudsigt og en dejlig brise. Næsten altid fuldbooket i weekenderne, så bordbestilling anbefales. Tip! Prøv rejerne med sauce lavet på sød basilikum. Til dessert anbefales deres is eller sorbet. Adresse: 7 Naebkhehardt vej.

Moderne thaimat

På Let's Sea i Hua Hin serveres traditionelle thailandske retter med moderne touch. Menuen ændres konstant, så selvom du har været her før, får du nye kulinariske overraskelser. Serveringen er i top. Deres solterrasse giver anledning til en forfriskende drink i løbet af den sidste halvdel af eftermiddagen, måske som en afslutning på strandpromenaden?

Bedste kyllingeretter

Tag vejen op til Hua Hins berømte jernbanestation, drej til venstre og følg vejen, så kommer du forbi et stort antal lokale restauranter. Hvad der ifølge mange er Hua Hins bedste kyllingerestaurant, ligger i dette område og kaldes Koson Restaurant.