Vandparker for hele familien

Familiesjov på Mallorca

Mallorca byder på mange sjove udflugter for hele familien. Hvad med vandland, safari med spændende dyr, akvarium med dyr fra hele verden eller mystiske House of Katmandu?

Vandparker for hele familien

På Mallorca er der flere forskellige vandparker, hvor hele familien kan lege, plaske og have en dejlig dag. De største og mest populære er Aqualand i Arenal, Hidro Park i Alcudia og Western Waterpark i Palmanova. Her er noget for enhver smag - korte, lange, hurtige og rolige vandrutsjebaner. Vil du opleve frit fald eller bare flyde rundt i en badering i en af bassinerne, så er der også det. Inde på områderne er der også restauranter, underholdning og store græsplæner, hvor du kan hvile dig for en stund.

Rancho Grande i Alcudia

Kun 20 minutter fra Alcudia ligger Rancho Grande, som byder på en sjov dag for både unge og gamle. Her kan du tilbringe en dejlig dag i den friske luft i selskab med heste. Du kan enten ride med en erfaren guide i skoven eller køre med hestevogn. Det er også dejligt at hilse på de andre dyr, der bor på gården, især de små sorte grise er søde. Om aftenen serveres lækker grillmad og der er underholdning i form af et linedance-show. Rancho Grande tilbyder gratis transport fra din ferieby.

Rancho Grande

Safari Zoo i Cala Millor

Dyreparken Safari Zoo er en sjov udflugt for hele familien! Her finder du aber, antiloper, elefanter, giraffer og næsehorn. Parken ligger i landsbyen Cala Millor, og du kan vælge at tage dertil med bil eller tage med safari toget. Safari Zoo er åben mellem kl. 9.00 og 18.00, og adgangen koster 17 euro for voksne og 11 euro for børn.

House of Katmandu

House of Katmandu i Magaluf

House of Katmandu i Magaluf er et op-og-ned hus fuld af overraskelser og interaktive oplevelser. Den spektakulære 4D biograf er en af dagens helt store højdepunkter.

En verden under havoverfladen i Palma

Lige udenfor Palma, i Ca'n Pastilla, ligger det fantastiske Palma Akvarium. Det er et moderne og gennemtænkt akvarium med fisk og andre undervandsdyr fra både Middelhavet og resten af ​​verden. Her går du mellem de forskellige sektioner, der er opdelt i verdensdele og arter, alt sammen i et meget specielt miljø. Palma Aquarium er kendt for sin enorme hajtank, der er 33 meter lang, 25 meter bred og 8,5 meter dyb, hvor man kan se hajerne blive fodret. Der er også mulighed for at snorkle sammen med havskildpadder i den store have udenfor, og for børnene er der en spændende legeplads med sørøver-tema.

Udforsk østkysten

Mallorcas østkyst har mange hyggelige bugter, der opleves bedst fra havsiden. Fra Cala d'Or kan du deltage i en tur med en båd med glasbund og se livet under overfladen tæt på. En spændende udflugt for store og små.

Minigolf i Magaluf og Palmanova

Du kan også udfordre familien eller venner i en minigolfturnering! I Magaluf og Palmanova ligger Minigolf Fantasia og Expedition Golf, som tilbyder et minigolfeventyr ud over det sædvanlige med vandfald, broer og smukke grønne områder.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her