Rejser til Nice

Nice:

  • • Smukt og dramatisk landskab
  • • Trendige badebyer
  • • OBS! Du rejser til Nice på egen hånd

Midt på Den Franske Riviera ligger Nice, en ”lille storby” med mange associationer. Et smukt og dramatisk landskab, små middelalderlige landsbyer på bjergtoppene, trendige badebyer og et heftigt jetsetliv er kun nogle af de ting, som man kan opleve. Book din rejse til Nice med Apollo.Fakta om Nice

Tidsforskel

Ingen.

Valuta

Valutaen i Frankrig hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Strande

Stranden i Nice har småsten, men de fleste andre strande langs Den Franske Riviera har fine sandstrande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 16°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 19°c
nov 15°c
dec 12°c
7,9 ud af 10 Nice
Vores gæsters vurdering, Baseret på 27 anmeldelser

Andre rejsemål Frankrig

Korsika

Rejs til Korsika – den grønne ø 170 kilometer sydøst for Frankrig udskiller sig en del fra øvrige øer i Middelhavet. Øen består af høje skovklædte bjerge, og kysten består af bløde sandstrande og rosa klipper. Naturens variation gør, at det er let at forstå hvorfor franskmændene selv kalder Korsika for ”Skønhedens Ø”.

Saint Jean de Luz

Rejs til Saint Jean de Luz, en charmerende kystby i det franske Baskerland. Her venter den ultimative ferie, hvis du vil kombinere surfing, sol og svømning med dejlige strandvandringer og hænge ud på udendørs terrasser i hyggelige omgivelser.

Paris

En rejse til Paris er en perfekt miniferie. På kun 2 timer er du fremme i byen, som byder på en rig historie, kultur for enhver smag, shopping i overflod og restauranter i verdensklasse. Book din weekendrejse til Paris med Apollo, og vælg mellem fly og hoteller i forskellige prisklasser. Nyd en rejse til Paris med vennerne, familien eller din kæreste.