Mallorcas fantastiske strande og hyggelige badebugter

For sol- og badeelskere er Mallorca virkeligt et paradis. Her er kilometer lange og finkornede sandstrande med smaragdfarvede badebugter - her er det nemt at finde en favoritstrand, og der er mulighed for at finde en, hvor du bare kan slappe af og nyde livet eller en med aktiviteter og vandsport.

Playa de Formentor

Sandstranden Formentor er en af de fineste strande på Mallorca, og hvis du kører i bil, så er der en fantastisk udsigt langs vejen. Stranden ligger ved øens nordligste punkt, og du kan også komme herhen med færgen, som går fra Port de Pollenca. 

Sa Calobra

Øens mest fascinerende strand finder du i Sa Calobra på vestkysten. For at komme hen til stranden skal du igennem tunnelen i bjerget, da den lille stenstrand er omgivet af skyhøje klipper. Vandet er turkist og indbyder til mange skønne badeture.

Cala Tuent

Denne strand er smukt beliggende mellem de flotte klippeformationer, der omgiver byen Cala Tuent. Naturen omkring byder på smukke udsigter - en rigtig oase for dig, der vil have en dejlig dag på stranden.

Es Trenc

Mallorca har mange smukke strande, men den allersmukkeste – Es Trenc – finder du på den sydøstligste spids på øen. Det er en bevaret naturstrand, og her er roligt og magisk. Es Trenc kaldes ofte Mallorcas Caribien, og den hvide sandstrand samt turkise vand udgør den perfekte kulisse for afslapning, sol og bad.

Find din egen badebugt

Mallorcas østkyst byder på mange fine, lidt mindre badebugter. Her er sandstrandene omgivet af klipper, der giver dig mulighed for at nyde afsondrethed i smukke omgivelser. Prøv for eksempel en af ​​de hyggelige bugter i Cala d'Or og Cala Ferrera eller tag en tur op til populære Cala Millor. Nær Porto Petro på østkysten ligger et naturreservat og tre små badebugter, hvoraf den ene er smukke lille Cala Mandrago.

Bad uforstyrret 

Vil du nyde fred og ro på en uberørt strand, hvor du næsten kan være alene, er de små vige i syd perfekte. I nærheden af ​​Portal Vells på vej ud mod det naturskønne militærområde Cala Figuera er der et par små bugter med turkis, krystalklart vand, hvor stilheden hersker. Områdets natur er smuk at gå i og udsigten fra klipperne mod fyret ved Cap de Cala Figuera er slående. På Playa de Portal Vells er der en lille restaurant og nogle solstole.

Skønne Alcudia

Stranden i Alcudia er en favorit blandt mange! Alcudia strand er lavvandet og børnevenlig, og stranden er dejlig finkornet. Du kan forkæle dig med hurtig vandsport eller gå langs vandet til havnen. Ved stranden ligger flere restauranter, der serverer god mad.

Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida regnes for en af ​​Mallorcas fineste. Stranden i Cala Mesquida er børnevenlig og vandet er krystalklart, perfekt til snorkling.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her