Mallorcas fantastiske strande og hyggelige badebugter

For sol- og badeelskere er Mallorca virkeligt et paradis. Her er kilometer lange og finkornede sandstrande med smaragdfarvede badebugter - her er det nemt at finde en favoritstrand, og der er mulighed for at finde en, hvor du bare kan slappe af og nyde livet eller en med aktiviteter og vandsport.

Playa de Formentor

Sandstranden Formentor er en af de fineste strande på Mallorca, og hvis du kører i bil, så er der en fantastisk udsigt langs vejen. Stranden ligger ved øens nordligste punkt, og du kan også komme herhen med færgen, som går fra Port de Pollenca. 

Sa Calobra

Øens mest fascinerende strand finder du i Sa Calobra på vestkysten. For at komme hen til stranden skal du igennem tunnelen i bjerget, da den lille stenstrand er omgivet af skyhøje klipper. Vandet er turkist og indbyder til mange skønne badeture.

Cala Tuent

Denne strand er smukt beliggende mellem de flotte klippeformationer, der omgiver byen Cala Tuent. Naturen omkring byder på smukke udsigter - en rigtig oase for dig, der vil have en dejlig dag på stranden.

Sa Calobra

Es Trenc

Mallorca har mange smukke strande, men den allersmukkeste – Es Trenc – finder du på den sydøstligste spids på øen. Det er en bevaret naturstrand, og her er roligt og magisk. Es Trenc kaldes ofte Mallorcas Caribien, og den hvide sandstrand samt turkise vand udgør den perfekte kulisse for afslapning, sol og bad.

Den herlige Alcudia-strand

Stranden i Alcudia er manges favorit! Her er der lavvande og børnevenligt, og sandet er finkornet. Du kan også prøve forskellig slags vandsport her eller vandre langs vandet hen til havnen. Ved stranden ligger flere restauranter, der serverer skøn mad.

Find din egen badebugt

Mallorcas østkyst byder på mange fine, lidt mindre badebugte. Sandstrandene omgives af klipper, som gør, at du kan nyde lidt privatliv i smukke omgivelser. Prøv eksempelvis også nogle af de fine bugter ved Cala d'Or og Cala Ferrera, eller du kan tage en tur op til populære Cala Millor. Nær Porto Petro på østkysten ligger et naturreservat og tre små badebugte, heraf den smukke lille bugt Cala Mandrago.

Svøm i fred syd

Hvis du vil nyde fred og ro på en afsondret og uspoleret strand, hvor du kan være næsten helt alene, er de små bugter i syd perfekt. I nærheden af ​​Portal Vells, der går ud til det naturskønne militærområde Cala Figuera, er der et par små bugter med krystalklart vand, hvor roen hersker. Området er naturskønt at vandre i, og udsigten fra klipperne mod fyret Cap de Cala Figuera er storslået. På Playa de Portal Vells er der en lille restaurant og nogle liggestole.

Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida anses for at være en af Mallorcas smukkeste. Stranden i Cala Mesquida er børnevenlig og vandet er krystalklart, perfekt for snorkling.

Se flere rejsetips til Mallorca

Cala Mesquida