Sport på Mallorca

Mallorca for den sportsinteresserede

Mallorca passer perfekt til den sportsinteresserede, der vil have en masse aktiviteter at vælge mellem. Prøv eksempelvis mange forskellige slags vandsport, tennis, golf, ridning, cykling, klatring og vandring, som er populært på øen.

Vandring på ferien

Mallorca er en rigtig drøm for dem, der elsker at vandre, da der er mange gode vandrestier rundt omkring på øen. En populær strækning er det mellem Sant Elm og Sa Trapa. Sant Elm går både ud til naturreservatet og øen Dragonera, hvor der også er mange vandrestier, hvor man kan nyde naturen og dyrelivet. Også fra Sóller og Valldemossa er der mange gode stier. Vælg mellem at gå ud på dine egne vandreture eller bestil en guidet gruppetur med lokale arrangører.

Tennis og fitness

For dig som vil holde dig i form på ferien, så ligger Sporting Fitness Center Club i det centrale Palma Nova. Her er der tennis, padeltennis, pilates og fitness.

Du har også mulighed for at få en personlig tennistræner, som kan hjælpe dig med at udvikle din teknik. En times tennis koster 16 euro, og en times padeltennis koster 13,80 euro. Husk og book tid til tennis og padeltennis. Centret er åbent fra 09.30 til 22.00.

Vandring på Mallorca

Cykling på Mallorca

Foråret og efteråret lokker mange cyklister til Mallorca - både professionelle og motionister. Landskabet med mange bjerge og stejle skråninger er perfekte til cyklister. Du finder cykeludlejning i de fleste områder på Mallorca.

Golf

Spil golf

Der er mange golfbaner i mesterskabsklasser på Mallorca. Hvis du vil spille på en udfordrende bane, skal du vælge Real Golf de Bendinat, som er ti minutter uden for Palma eller Pollenca Golf beliggende i Pollenca i nord. Canaymel Golf er et velholdt og varieret bane på den nordøstlige side af øen. Poniente Golf Majorica, nær Magaluf, har et af de ældste klubhuse på Mallorca, og banen er rangeret som en af ​​de sværeste. En anden bane er Golf Club Vall d'Or Majorica, som er beliggende lidt uden for Cala d'Or i smukke og frodige omgivelser.

Gokart

Vil du lugte til brændt gummi og skal adrenalinet pumpe i kroppen? Så tag til Magaluf og kør gokart. Karting Magaluf tilbyder 3 forskellige baner afhængigt af, om du er voksen, junior eller barn. Priserne varierer mellem 11-25 euro for voksne og 9-11 euro for børn.

Bundfiskeri

Lær kunsten at bundfiske på din ferie til Mallorca. Fiskene som kan komme på krogen kan veje på til 6 kg. Hvis du smider brød i vandet, før du fisker, kan der komme en stime på op til 3.000 fisk. De mest almindelige fisk, der ofte kommer er tun og multe. Mange fiskerbåde går fra Alcudia, Porto Colom og Pollenca.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her