Shopping på Mallorca

Shopping på Mallorca

Mallorca byder på super gode shoppingmuligheder. Her finder du markeder med lokaltproducerede varer, hyggelige gader med småbutikker, moderne shoppingcentre og eksklusive mærkebutikker. Gå ikke glip af et besøg i Palma de Mallorca, som er den perfekte shoppingby med det største udbud på øen.

Shop løs i Palma

I storbyen Palma er der masser af shoppingmuligheder. Mellem Katedralen og Plaza Mayor finder du butikker som Zara, H&M og Mange. På Avenida Jaume III ligger varehuset El Corte Inglés. I den gamle bydel er der hyggelige stræder med mindre butikker. Langs Paseo Marítimo er der nogle gange små markedsboder ved aftenstid. Det, der er kendt som centrum af Palma, er området omkring Plaza España. Her er endnu en El Corte Inglés samt mange andre kendte mærker. Det er nemt at tage en bus til Plaza España fra alle resorts på øen.

Hvis du vil gå ned til havneområdet, stopper de fleste busser nær katedralen ned til vandet. Hvis du kommer til Palma i bil, er der en parkeringsplads ved siden af ​​alle de store shoppingområder. Parkering i Palma er relativt dyrt, men langs Paseo Marítimo er det gratis at parkere mange steder. Butikker åbner normalt fra kl. 10.00 til 20.00 mandag til lørdag og har lukket om søndagen. Nogle butikker har siesta mellem kl. 13.00 og 17.00.

Shopping i Palma

Shoppingcenter

Hvis du foretrækker shopping i et stort indkøbscenter, har Porto Pi alt, hvad du kan forestille dig. Kendte butikker som Zara, Pull & Bear og Bershka er her. I Porto Pi kan du også gå i biografen, hvor der normalt vises mindst en film på originalsproget. Du kan bowle, spise lidt mad eller gå i fitness. På nederste etage er det store Carrefour supermarked, hvor du finder de fleste fødevarer til en bedre pris end i de mindre madbutikker. Porto Pi ligger lige i udkanten af ​​Palma, hvis du kører langs vandet mod Illetas / Palmanova. Derudover er der en stor parkeringsplads, hvor de første to timer er gratis. Forretningerne er åbne mellem kl. 10.00 og 20.00 mandag til lørdag. Lukket om søndagen.

Mallorca, Alcudia

Tag på marked!

Mallorca er virkelig ""markedernes ø", og hver dag kan du finde et marked et sted på øen. Stort set alle større landsbyer har deres egen markedsdag. Sortimentet varierer, men der er normalt alt fra tøj og souvenirs til frugt og grøntsager. På markedet i Inca finder du gode lædervarer til gode priser hver torsdag. Der produceres meget lokalt, og du kan også besøge flere af fabrikkerne omkring området. Mallorcas ældste og største marked er det, der bliver afholdt i Sineu på onsdage. Her kan du købe alt fra håndværk til souvenirs og slik. I den gamle bydel i Alcudia afholdes der marked på tirsdage og søndage.

Perler fra Mallorca

Mallorcas perler siges at have den tredje bedste kvalitet efter ægte og dyrkede perler. Det er lavet af fiskeskæl og er en populær souvenir til at tage med hjem. Majorica, den største producent af perler, har sin fabrik uden for Manacor. Majorica perler er også tilgængelige i flere butikker rundt om øen. De har også en butik i Porto Pi indkøbscenter i udkanten af ​​Palma. Adresse: Carretera Palma-Artà, km 47, Manacor.

Håndblæst glas

På Gordiola Glasværk får gæsterne mulighed for at se glasblæsere i arbejde. I  museet er der også en butik, der sælger alt fra billige smykker til luksuslysekroner. Glasværket ligger uden for Alagaida. Museet og butikken er åben fra 9.00-19.00 mandag til lørdag og søndag kl. 9:00 til 13:30. Adresse: C / Manacor, km 19, Algaida.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her