Ferie i Danmark

Sommerferie i Skandinavien og Norden

Tag på sommerferie i Danmark eller i Skandinavien. Til sommer venter mange skønne oplevelser og vidunderlige steder du ikke vidste fandtes. Vælg mellem skønne hoteller i Danmark, Norge eller Sverige. Svenske Båstad, kun få timer fra København, ligger smukt placeret ved den svenske vestkyst, og i norske Beitostølen kommer du helt tæt på de norske fjelde. Eller hvad med en storbyferie i København eller en skøn badeferie i nordsjælland? Du får fri af- og ombooking op til 7 dage inden ankomst.
Søg og book her

Book trygt med Apollo

  • Fri af- og ombooking op til 7 dage inden ankomst i hele Norden.

Hvor vil du rejsen hen i sommer?

Ferie i Danmark

Sørg for at opleve en skøn Danmarksferie i sommer! Vælg mellem skønne og håndplukkede hoteller på Nordsjælland, tæt ved Øresund, natur og seværdigheder eller tag på storbyferie i vores hovedstad, København.

Se mere

Ferie i Norge

Book et skønt hotel i Norge med Apollo og oplev steder du aldrig troede du skulle komme. I Norge har vi udvalgt skønne hoteller i både Oslo og Bergen, men også hoteller tæt på natur, fjelde og storslåede seværdigheder!

Se mere

Ferie i Sverige

Tag på sommerferie i Sverige. Fra hele Danmark kan du enkelt rejse til Sverige via en af de mange færge forbindelser. I Sverige finder du mange skønne rejsemål, med både paradisstrande og natur, med Apollo.

Se mere

Udvalgte hoteller i Skandinavien

Gode hoteller særligt udvalgt af Apollo

Hotel Riviera Strand

I sommer kan du igen finde Apollos familiekoncept, Apollo Mondo Family på Hotel Riviera Strand i svenske Båstad, en kort bilrejse fra København eller en hyggelig færgerejse fra Grenå til Halmstad. Hotel Riviera Strand er placeret smukt ved sandstranden og omgivelserne giver tid til afslapning og familieidyl. På Hotel Riviera Strand finder du også massere af aktiviteter for både børn og voksne. Spis godt i restauranten, som anvender lokale råvarer fra Bjärehalvön eller tag et dyp i poolen, som er åben året rundt.

Læs mere og book

TanumStrand

Den svenske skærgård er som skabt for svømmeture i havet og spaoplevelser, og netop derfor bliver hotel TanumStrand besøgt af gæster, der ønsker afslapning, vandleg, strand og kulinariske oplevelser. Hotellet lokker med familiebadet "Stora Blå" med pools og vandrutsjebaner, og hvis man søger fred og ro, kan man besøge Spa Horisont med skønne og afslappende behandlinger.

Læs mere og book

Hotel Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Denne sommer kan du endnu engang tage på en herlig storbyferie i København og samtidig bo godt! Fra hotel Radisson Blu Scandinavia kan du gå til det meste og fra de øverste etager har du en fantastisk udsigt over København!

Læs mere og book

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Oplev Gøteborg, smukt placeret på den svenske vestkyst og kun en togrejse fra København eller en færgetur fra Jylland. Bo på Radisson Blu Scandinavia Hotel med bedst mulig placering når du skal gå på opdagelse i Gøteborg eller vil besøge den vilde forlystelsespark, Liseberg. Hotellets spa byder på afslapning og velvære efter en lang dag i Gøteborg eller efter et besøg i Gøteborgs skærgård.

Læs mere og book

Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Med sine 22 etager byder Radisson Blu Scandinavia, Oslo på en uovertruffen udsigt over by og fjord. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for dig der vil opleve seværdigheder, restauranter og byliv i Oslo. Du har gåafstand til det meste og tager dig let med sporvogn op til den kendte hopbakke, Holmenkollen.

Læs mere og book

Book din ferie i Norden

Søg og find din ferie her!