1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Neptune Luxury Spa Suites

  • • Fantastisk udsigt
  • • Morgenmad inkluderet
  • • Store fine suiter

På Hotel Neptune Luxury Spa Suites mødes du af en fantastisk udsigt over Caldera. Hotellet har store fine suiter i typisk kykladisk stil med moderne møbler. Start din dag med en a la carte-morgenmad på den private solterrasse med egen pool. Der er kun en kort gåtur til Akrotiris centrum.


Værelsestyper

Suiter for 1-2 personer. Deluxe-suiter med pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 91 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 550 m
Til centrum: 450 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Neptune Luxury Spa Suites er et nybygget hotel, som kun byder gæster over 12 år velkommen. Hotellet har otte suiter med privat pool eller jacuzzi, og tilbyder blandt andet på hamam og aromaterapi i suiterne. Start din dag med en à la carte-morgenmad på terrassen, hvor du selv vælger mellem enkel, græsk eller amerikansk morgenmad. Du kan også nyde middagen i suiten med butler mod tillæg.

Det er flere smukke strande nær hotellet, og den nærmeste ligger kun 150 meter fra hotellet. Hotellet har gratis aircondition og deponering. Wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Roomservice. Butlerservice mod betaling. Massage mod betaling. Sejling- og helikopterservice mod betaling. Fra hotellet er der en kort gåtur til stranden og til Akrotiri centrum, og der ligger et supermarked lige ved hotellet.

Måltider

Morgenmad.

Værd at vide

Receptionen er åben mellem kl. 08.00-22.00.