Bedømmelse af Prama Sanur Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 45 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Jens Kristian,
Bagsværd

+
Fantastisk service og velholdt område
-
Det er lidt skuffende at websitet beskriver mange forskellige restauranter på hotelområdet - og når man køber ‘All Inclusive’ så kun kan spise på et par af dem. Ok at de allerdyreste retter ikke nødvendigvis er inkluderet - det er til at forstå.

Bekræftet køb : 2018-08-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

3163 bedømmelser
Meget godt
 
1251
Godt
 
1250
Middel
 
453
Mindre godt
 
140
Dårligt
 
69

5 nyeste bedømmelser

14-10-2018

Indlæg af pias846 Farum, Danmark

Hyggeligt ressort i en travl by

Et meget hyggeligt ressort direkte på stranden, med flere gode restauranter. Flere swimmingpools- også fint for børn. Mange solsengen både på stranden og ved poolen og håndklædeservice. - det er genialt . Hotellet er på 4 etager , så i forhold til andre hoteller på Bali er det mere internationalt.

 
12-10-2018

Indlæg af soenderberg København, Danmark

Centralt beliggende ved by og strand

Prama Sanur er et stort, flot hotel med smukke, frodige haveanlæg og flere lækre swimmingpools, men temmelig slidte værelser. Rust, afskalninger, skimmelsvamp i håndvaskens fuger mv. vidner om et hotel, der kraftigt trænger til en renovering. Her kan du opleve et støjende retro Honeywell klimaanlæg samt en retro lys- og radiokonsol. Seawiev værelserne har en stor balkon med gode møbler og smuk havudsigt. Værelset har kun 2 stikkontakter til opladning af tablets og mobiltelefoner. Meget langsomt og særdeles ustabilt internet. Alt for ofte er det ikke muligt at sende eller modtage en simpel email. Fin morgenmadsrestaurant med stort udvalg og kvikke kokke ved æggestationen. Udsøgt venligt personale som gør deres bedste for at give gæsterne en god oplevelse. Lang, hvid strand med mange solsenge. Tidlig rengøring er et stort plus. Lang strandpromenade med shopping, barer og restauranter. Bygaden har stort udvalg af restauranter med lækker mad til rimelige priser.

 
11-08-2018

Indlæg af Boy B

Tilfreds

Dejlig oplevelse. Vi var rigtig godt tilfreds med vores ophold. Højt serviceniveau og fornuftigt prisniveau. Selve Sanur er ikke lige vores kop the. Men en taxi kan jo hurtigt bringe en væk fra turist mylleret..

 
23-07-2018

Indlæg af Charlotte H

Et resort for alle

Vi har haft et super godt ophold på Prama og ville til hver en tid komme tilbage igen. Der er et godt børneområde og børnene er mere end velkomne, hvilket har stor betydning, når man rejser som familie. Dog er der også en større pool lidt væk fra børneområdet, hvis man ikke lige er til skrig og skrål, så konklusionen må være, at der er plads til alle på Prama. Så er deres morgenmadsbuffet klart den bedste, vi oplevede på vores Bali tur.

 
22-07-2018

Indlæg af Maja L

Stort hotel, forskellig standard

Vi boede her af 2 omgange. 1. gang kunne vores 2 mindre børn sagtens være i det dobbeltværelse med en ekstra sofa seng som var redt op. Anden gang måtte vi betale for en juniorsuite, da de kun kunne tilbyde os et værelse med 2 senge og 2 ekstra senge .Dette var der ingen plads til i værelset, de anså som en opgradering. Dobbeltværelserne mod haven er bedre og nyere hvor dem mod havet er slidte og kedelige. Juniorsuiten med havudsigt var til gengæld alle tiders og en familie på 4 kan sagtens være her. Bedste morgenbuffet vi har fået på Bali. Skønt at pool området var delt op så dem der vil slappe af ligger ved den ene og dem med børn der rutcher ved den anden.