1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Intercontinental Bali Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

4678 bedømmelser
Meget godt
 
3264
Godt
 
1037
Middel
 
232
Mindre godt
 
82
Dårligt
 
64

5 nyeste bedømmelser

27-02-2016

Indlæg af Lisbeth Holt L Aalborg, Danmark

Bedste sted i nærheden af fiskerestauranterne

Intercon er fra 1993, men velholdt og et dejligt sted. Velkomsten fantastisk med kølig velkomstdrink og ro og fred til alle informationer. Vi havde skrevet om et ønske til beliggenhed, og det blev til fulde efterkommet. Vi blev som IHG medlemmer opgraderede til Singaraja og værelset var dejligt, rent og pænt med lækkert stort bad med separat toilet. Vi oplevede IKKE at noget var nedslidt. En hel værelsesfløj var under renovering i lavsæsonen mens vi var der. Der er en rigtig god strand med store bølger, og bag disse dejligt badevand. Der er gode pools, poolbarer og god serveringsservice ved liggestolene også. Smart idé med lille flag man hejser, når man ønsker noget. Prøv deres unge kokosnødder! Vi rejste uden børn, men det virker som et utroligt børnevenligt sted. Der er legeting ved poolen, store legeplads og fantastisk børnelounge i morgenmadsrestauranten, hvor personalet passer og spiser morgenmad med børnene, hvis det ønskes. Morgenmadsrestauranten Jimbaran Gardens tæt på stranden er et kapitel for sig. Personalet der er de mest fantastiske vi har mødt. Maden er gennemsnitlig hotelmorgenmad, men personalet overgår alt. De er sjove, smilende og glade i øjenhøjde uden at være servile. De har et øje på hver finger og kommer med dine ønsker inden du selv har nået at opdage behovet. Hver dag en lille ekstra service og overraskelse: en kaffe dekoreret med personlig hilsen, en "Jamu"-shot - og opskriften på den, tager sig tid til at spørge til rejsen og kommer med gode råd og input. De er et fantastisk team! Vi spiste på Bella Cusina en regnfuld aften, hvilket var en skuffelse. Maden kedelig ift. pris og betjeningen opskruet til distancerende Michelin-standard, selvom kunderne er almindelige turister i almindeligt tøj. Men vi boede på Intercon pga fiskerestauranterne, der ligger som perler på en snor 5 min gang langs stranden til venstre. DE er fantastiske. Vi fik anbefalet Menega Café, hvor vi spiste 4 aftener. Reserver bord, hvis I ønsker at sidde i vandkanten. Det er fantastisk og en hel speciel afslappet stemning skønt mange gæster på stranden. Solen går i februar ned bag Four Seasons resortet, og det er et fantastisk vue. Intercon har tændt hundredevis af stearinlys i hvide lanterner, helt nede fra stranden og op ad hotellets mange stisystemer, der byder velkommen, når man vender hjem. Vi mærkede ikke forskellen på Clubmembers og vi andre. Poolen ved Club ligger længere fra stranden. Vi havde sent fly og skulle tjekke ud kl. 14.00, men måtte derefter benytte hotellets faciliteter og kunne bl.a. tage bad, dampbad og sauna i spa'en inden afrejse. Der er små dagligvarebutikker tæt på hotellet og enkelte turistshops. Alt i alt et dejligt sted - og er I til fisk er Jimbaran et must stay!

 
09-07-2015

Indlæg af Henrik K Allerød, Danmark

Super lækker hotel !

Super dejligt hotel med venligt personale. Morgenmaden var absolut noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg har rejst en del. Dejligt pool område og strand. Masser af plads og luft omkring. Skøn have med masser af springvand etc. Dog kræver stranden lidt varsomhed da der kan være meget strøm.

 
12-07-2012

Indlæg af Morten123

Fremragende ophold

Vi var afsted 2 voksne og 2 børn og boede på IC i 11 dage. Det er en fremragende base for børnefamilier med sin upåklagelige service, høje standard og sikre forhold. Vi var specielt begejstrede for den uformelle og afslappende stil, som gjorde man virkeligt slappede af. Kan varmt anbefales.

 
20-06-2019

Indlæg af Nemanja S

Outstanding Service and Facilitirs

This is a resort rather than simply hotel. Facilities are very good indeed and staff is always helpful. Food is good, yet pricey when compared to the local restaurants. Offer for the breakfast, on the other hand, as well as food quality are second to none. The resort is positioned on the beach, and everything and anything that you need to enjoy a lazy day in a sunshade is available. In the evening, some 100 m away from the hotel, there are some 20-30 bars and restaurants that offer beach dining. The main attractions are freshly grilled fish and local foods. These are not a part of the resort, but are a part of attraction. Visit them as well!

 
18-06-2019

Indlæg af HydTrav Hyderabad, Indien

Excellent Family Location

Superb property with half a dozen pools., Service was excellent almost in every department. The "in the know" Concierge service was a disappointment and was no better than google or tripadvisor. Best part was that it bang on a clean beach.